Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2018 /В рамках проекта Присоединяйся к команде Эльворти завод посетила делегация из Днепровского государственного аграрно-экономического университета.В рамках проекту Приєднуйся до команди Ельворті завод відвідала делегація з Дніпровського державного аграрно-

В рамках проекта Присоединяйся к команде Эльворти завод посетила делегация из Днепровского государственного аграрно-экономического университета.В рамках проекту Приєднуйся до команди Ельворті завод відвідала делегація з Дніпровського державного аграрно-

29.03.2018
В рамках проекта  Присоединяйся к команде Эльворти  завод посетила делегация из Днепровского государственного аграрно-экономического университета.В рамках проекту Приєднуйся до команди Ельворті завод відвідала делегація з Дніпровського державного аграрно-
Приєднуйся до команди Ельворті

Метою приїзду делегації з Дніпра було не просто ознайомитись з сучасним виробництвом, а й обговорити тіснішу співпрацю між університетом та провідним заводом-виробником сільськогосподарської техніки в Україні.

Приєднуйся до команди Ельворті Приєднуйся до команди Ельворті

Захоплення і великий інтерес у гостей викликало сучасне, інноваційне виробництво. Під час екскурсії гості ознайомились с багатою історією компанії, довідалися про те, що «Ельворті» успішно функціонує на ринку України вже понад 140 років і є одним з найпотужніших виробників сільськогосподарської техніки.

Приєднуйся до команди Ельворті Приєднуйся до команди Ельворті

Сьогодні завод «Ельворті» активно розвивається, випускає широку номенклатуру с/г техніки, не поступаючись відомим європейським лідерам, продовжує збільшувати обсяги виробництва, тому підприємству дуже потрібні молоді, талановиті фахівці технічних спеціальностей. Саме випускників цих спеціальностей із вищих навчальних закладів України постійно запрошує компанія «Ельворті». Головне це показати студентам виробництво за найвищими європейськими стандартами, а також запросити найактивніших з них приєднатися до великої та успішної команди «Ельворті».

Приєднуйся до команди Ельворті Приєднуйся до команди Ельворті

Після екскурсії відбувся круглий стіл, де голова правління – генеральний директор ПАТ «Ельворті» - Сергій Калапа та керівництво ДДАЕУ обговорили перспективи подальшої співпраці в рамках проекту «Приєднуйся до команди Ельворті».

Наступним етапом співпраці буде відкриття спеціалізованої лабораторії сільськогосподарських машин «Ельворті» на базі університету.

Компанія «Ельворті» надалі планує продовжувати тісну та плідну співпрацю с аграрно-технічними університетами України, задля розвитку аграрної галузі в країні.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?