Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2017 /Новий рівень навчання: «Ельворті» запустила освітній проект

Новий рівень навчання: «Ельворті» запустила освітній проект

28.11.2017
Новий рівень навчання: «Ельворті» запустила освітній проект
Новий рівень навчання: Ельворті запустила освітній проект

«Ельворті» реалізовує проект дуальної вищої освіти в партнерстві з Кіровоградським Інститутом комерції з підготовки маркетологів, фінансистів і бухгалтерів для машинобудівного бізнесу.  

Новий рівень навчання: Ельворті запустила освітній проект Новий рівень навчання: Ельворті запустила освітній проект

Метою проекту є вироблення основ щодо підвищення якості професійної підготовки фахівців на основі дуальної форми здобуття вищої освіти.
Саме для студентів з Кіровоградського інституту комерції провели сьогодні екскурсію по підприємству.

Дуальна освіта передбачає обов’язкову роботу, поєднану з процесом навчання. Студенти Кіровоградського інституту комерції працюють три дні на тиждень, і стільки ж вчаться в інституті.

Новий рівень навчання: Ельворті запустила освітній проект Новий рівень навчання: Ельворті запустила освітній проект

Дуальна освіта вигідна всім учасникам процесу. Наприклад, в Штутгартському дуальному університеті, де навчаються 4 тис. студентів, викладачі максимально наближають матеріал до вимог підприємств. У результаті понад 90% випускників вузу залишаються працювати в цих компаніях.

Як зазначає голова наглядової ради ПрАТ «Ельворті Груп» Павло Штутман, - «Система дуальної освіти, це один з найкращих шляхів для бізнесу отримати якісні кадри. Спільними зусиллями викладачів КІК та компанії «Ельворті», у нас є хороші шанси досягти успіху в цьому експерименті по дуальній системі навчання».

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?