Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2017 /Компанія «Ельворті» запустила соціальний проект - «Приєднуйся до команди Ельворті»!

Компанія «Ельворті» запустила соціальний проект - «Приєднуйся до команди Ельворті»!

18.07.2017
Компанія «Ельворті» запустила соціальний проект - «Приєднуйся до команди Ельворті»!
Компанія «Ельворті» запустила соціальний проек. Приєднуйся до команди Ельворт;

Нещодавно, компанія «Ельворті» - провідний виробник сільгосптехніки в Україні, запустила спеціальний соціальний проект під назвою «Приєднуйся до команди Ельворті»!

В рамках проекту компанія «Ельворті» запрошує аграріїв різних регіонів та випускників кращих аграрно-технічних університетів України відвідати наше підприємство.

Метою проекту є наочна демонстрація еволюції розвитку компанії «Ельворті», а головна ціль – це популяризація професії «інженер» для студентів, а також ознайомлення з заводом в цілому та продукцією, яку він випускає.

Проект направлений на спілкування відвідувачів зі спеціалістами, інженерами, конструкторами компанії, ознайомлення з сучасним інноваційним виробництвом та новим високотехнологічним обладнанням.

Натомість учасники проекту отримують прямий діалог з виробником техніки, індивідуальний підхід до кожного, інформацію про сучасну аграрну техніку та новинки продукції компанії, а що стосується найактивніших серед аграріїв, то вони мають унікальну можливість отримати спеціальні сезонні знижки на техніку «Ельворті».

Першою ланкою в реалізації цього проекту є Дні відкритих дверей, які протягом 1-го півріччя, під час весняної посівної, проходили на заводі «Ельворті».

Нас відвідали аграрії з багатьох областей та студенти і випускники з найкращих аграрно-технічних університетів країни. Спеціалісти компанії презентували нову та серійну продукцію заводу, ознайомили з особливостями робочих місць і професій. «Ельворті» (колишня «Червона зірка») – це новий високотехнологічний завод, який відповідає всім європейським нормам і стандартам.

Компанія, в рамках проекту «Приєднуйся до команди Ельворті», буде і надалі проводити такі заходи для аграріїв з Полтавської, Одеської, Херсонської та інших областей України.

Що стосується популяризації професії «інженер», то другим етапом співпраці компанії з провідними аграрно-технічними університетами України буде оформлення спеціалізованих лабораторій на їх базі.

За проектом можно слідкуватина нашому сайті, а також на сторінці в Фейсбук.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?