Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2019 /Компанія ELVORTI представила комплекс посівної техніки на АГРО-2019

Компанія ELVORTI представила комплекс посівної техніки на АГРО-2019

09.06.2019
Компанія ELVORTI представила комплекс посівної техніки на АГРО-2019
Компанія ELVORTI презентувала комплекс посівної техніки на АГРО-2019

На міжнародній виставці АГРО-2019, з 4 по 7 червня, компанія ELVORTI представила ряд новітніх розробок 2019 року.

У масштабній експозиції були представлені новинки сучасної сільгосптехніки - результат технічних досягнень і комплексних рішень для українського і європейського ринків, який відповідає найвищим вимогам аграріїв.

Компанія ELVORTI презентувала комплекс посівної техніки на АГРО-2019 Компанія ELVORTI презентувала комплекс посівної техніки на АГРО-2019 За перший день виставки стенд компанії ELVORTI відвідали почесні гості, а саме: Прем’єр – міністр України - Володимир Гройсман, Перший віце-прем'єр-міністр України, міністр економічного розвитку та торгівлі України - Степан Кубів та в. о. Міністра аграрної політики та продовольства України - Ольга Трофімцева.

Компанія ELVORTI презентувала дискову борону PALLADA 4000, яка була розроблена спільно з українськими аграріями,  модернізовану зернову сівалку ASTRA 6 Premium з новим транспортним пристроєм, зернову сівалку ALFA 6, обприскувач TETIS 21 та культиватор POLARIS 10 PREMIUM.

Представлена на експозиції компанії дискова борона PALLADA 4000, аналогів якої в Україні немає, використовується для передпосівного обробітку ґрунту, знищення бур’янів, подрібнення пожнивних решток, ущільнення ґрунту після дискування. Борона PALLADA 4000 має 30 дисків, кожен з яких встановлений на індивідуальній стойці. Робоча швидкість агрегату — до 12 км/год. Ця борона агрегатується з трактором потужністю від 120 к.с. Глибина заробки становить 150 мм.

Компанія ELVORTI презентувала комплекс посівної техніки на АГРО-2019 Компанія ELVORTI презентувала комплекс посівної техніки на АГРО-2019 «У нашої компанії є друзі - аграрії, які користуються технікою ELVORTI і виступають в ролі консультантів. І саме вони надали пропозиції для нової моделі борони. Зокрема, це рішення для оптимізації пропускної здатності, дисків і налаштування котка», — пояснив директор з маркетингу Ігор Власенко.

Перед тим, як представити нову машину широкому загалу, компанія ELVORTI випробовувала її ще з осені в ФГ «Аліса» в Казанківському р-ні Миколаївської обл. За результатами випробувань конструкцію машини було вдосконалено відповідно до відгуків про її роботу голови ФГ. Тож це дало повне право заявляти про нову машину «Техніка створена спільно з аграріями».

Сам голова ФГ «Аліса» Анатолій Чередниченко описує свої враження про остаточний варіант машини так: «Машина йде полем абсолютно вільно. Навіть мої важкі чорноземи не забивають її і не налипають. Борона йде настільки легко, що хоча конструктори рекомендують її агрегатувати з трактором потужністю 130 к. с., у мене вона обробляла ґрунт до глибини 8 см з МТЗ-80. Якщо треба глибший обробіток – треба або застосовувати потужніший трактор, або збавляти швидкість. Після проходу машина забезпечує рівну поверхню поля».

Анатолій відзначає високу якість металу. «На початку я обрав ELVORTI саме за якісний метал. У мене є з чим порівнювати:  якось узяв секції для КРН у іншої фірми з Кіровограда, то вони хоч і були досить товсті, їх усі на моїх ґрунтах повивертало, настільки був поганий метал». При високій якості металу, за словами аграрія, машина має дуже вигідну ціну. «Це вдвічі дешевше, ніж аналогічна машина якогось маловідомого болгарського виробника, яку мені пропонували, а що вже говорити про всесвітньо відомі фірми? І це при тому, що навіть у них я не бачив деяких ефективних конструкторських рішень, які втілені в дисковій бороні PALLADA 4000», - розповідає Анатолій Чередниченко. «Багато з цих конструктивних рішень збільшили ресурс роботи деталей та робочих органів машини, зокрема, підшипникових вузлів, та забезпечили економну роботу борони», - підсумував А. Чередниченко.

Компанія ELVORTI презентувала комплекс посівної техніки на АГРО-2019 Компанія ELVORTI презентувала комплекс посівної техніки на АГРО-2019 Представлена на експозиції компанії зернова сівалка ASTRA 6 Premium, шириною захвату 6 метрів, досягає максимальної швидкості 12 км/год. Її продуктивність становить 7,2 га/год. Норма висіву для насіння — 1,5-400 кг/га, а норма внесення добрив — 25-200 кг/га.  Агрегатується з тракторами потужністю від 80 к.с.

«Новий інноваційний транспортний пристрій дозволяє фермерам скоротити час на переведення сівалки з транспортного, в робоче положення. Наприклад, раніше це займало 15-20 хвилин. Зараз — 15-30 секунд», — підкреслив Ігор Власенко.

«Ми можемо запропонувати фермерам весь сегмент техніки від культиватора до обприскувача. Це дуже вигідно, коли на підприємстві є техніка одного виробника», — зазначив Ігор Власенко.

Друзі! Дивіться у новому відео, яку інноваційну техніку презентувала компанія ELVORTI на АГРО – 2019 на нашому офіційному каналі у ютуб: http:/bit.ly/2K7d9Xw

Це були яскраві та продуктивні чотири дні виставки. Дякуємо кожному відвідувачу та організаторам та запрошуємо на наш стенд на міжнародній агропромисловій виставці AGROEXPO 2019 з 25 по 28 вересня 2019 р.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?