Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2023 /На ринку України з'явився новий дилер сільгосптехніки ELVORTI

На ринку України з'явився новий дилер сільгосптехніки ELVORTI

13.04.2023
На ринку України з'явився новий дилер сільгосптехніки ELVORTI
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Компанія ELVORTI має чудову новину для своїх клієнтів в Україні, з радістю оголошуємо про нашого нового офіційного дилера в Україні - компанію «МІНЕТЕХ». Ми раді вітати їх у нашій команді і сподіваємося на успішну співпрацю на протязі багатьох років.

Україна переживає важкий період через війну з агресором, але ми повинні працювати, щоб забезпечувати продовольством Україну. Тепер придбати оригінальні запасні частини від бренду ELVORTI, отримати якісні сервісні послуги та придбати техніку бренду ви можете у нашого нового офіційного дилера в Україні — компанії «МІНЕТЕХ».

«МІНЕТЕХ» є відомим в Україні дистриб’ютором в області продажу сільгосптехніки. Має багатий досвід та знання, які дозволяють їм з легкістю розуміти потреби наших клієнтів та забезпечувати високоякісний сервіс.

Компанія ELVORTI відзначає дедалі зростаючу популярність наших продуктів в Україні, але ми впевнені, що наш новий дилер допоможе нам ще більше розвиватися і збільшувати наші успіхи на українському ринку. Ми з нетерпінням чекаємо на те, що наші зусилля з нашими новими партнерами допоможуть досягти максимального успіху.

Новий офіційний дистриб'ютор сільгосптехніки в Україні «МІНЕТЕХ» буде займатися продажами техніки ELVORTI та її обслуговуванням. Клієнти будуть мати можливість отримувати інформацію про новинки компанії, отримувати консультації щодо вибору техніки, а також отримувати послуги з гарантійного і післягарантійного сервісу.

Команда ELVORTI постійно працює над вдосконаленням і розширенням дилерської мережі з метою максимального задоволення потреб навіть самих вимогливих аграріїв.

До вибору нового партнера в компанії ELVORTI поставилися з великою відповідальністю, адже крім того, що «МІНЕТЕХ» постачатиме сільгоспвиробникам України якісну сільськогосподарську техніку від провідного українського виробника, у пріоритеті діяльності стоїть саме надання високоякісного оперативного сервісу та своєчасне забезпечення запасними частинами. Новий офіційний дистриб'ютор «МІНЕТЕХ» забезпечить швидку доставку техніки по всій території України.

Отже сьогодні, на базі заводу ELVORTI спеціалісти, сервісні інженери та технічні експерти пройшли навчання з налаштування та обслуговування ґрунтообробних та посівних агрегатів бренду ELVORTI, після якого, вони отримали повну інформацію у даному сегменті техніки, та готові запропонувати актуальні рішення для задоволення широкого спектра запитів будь-якого агропідприємства та сільгоспвиробника.

Провідні фахівці «МІНЕТЕХ» завжди проконсультують вас у разі виникнення будь-яких питань та обов'язково допоможуть підібрати оптимальний агрегат, який максимально задовольнить потреби саме вашого господарства.

Маючи багаторічну історію розвитку та потужну виробничу базу ELVORTI забезпечує своєю технікою велику кількість господарств по всій Україні. Менеджмент ELVORTI та співробітники компанії роблять особливий акцент саме на ефективній роботі, орієнтуються на прогресивний розвиток і зростання, а також регулярно займаються перевіркою якості та підвищенням рівня обслуговування своїх клієнтів.


Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?