Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2023 /Компанія ELVORTI взяла участь у Дні поля ІСГС НААН

Компанія ELVORTI взяла участь у Дні поля ІСГС НААН

23.06.2023
Компанія ELVORTI взяла участь у Дні поля ІСГС НААН
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Сьогодні, 23 червня компанія ELVORTI – взяла участь у науково-практичному семінарі "День поля "Науково-інноваційні досягнення та конкурентоздатність сортів ранніх зернових культур в умовах Центрального регіону України", на базі Інституту сільського господарства Степу НААН України (с. Созонівка, Кропивницький район).

Учасники заходу  змогли ознайомитись з агротехнологічними та селекційними дослідженнями Інституту та оглянути науково-демонстраційний полігон сортів та гібридів сільськогосподарських культур. Подібні заходи ІСГС НААН проводить традиційно, де збирає разом провідних гравців регіону в аграрному секторі для демонстрації нових технологій та методів вирощування рослин. Протягом заходу, учасники оглянули різноманітні дослідження, зустрілися з провідними експертами та поспілкуватися з колегами з аграрного сектору.

Участь в такому заході дозволяє компанії ELVORTI показати свій досвід аграріям, вести діалог з представниками інших компаній та фахівцями, щоб спільно розв'язувати актуальні проблеми аграрного сектору та вдосконалювати свою роботу. 

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?