Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2022 /ELVORTI проводить навчання для офіційних дилерів

ELVORTI проводить навчання для офіційних дилерів

27.01.2022
ELVORTI проводить навчання для офіційних дилерів
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Сьогодні, на базі заводу проходить черговий етап навчальних семінарів для спеціалістів компанії - офіційного дилера "ІНТЕРТЕХІНВЕСТ" по модельному ряду техніки ELVORTI.

Навчання включає: детальне вивчення агрегатів від заводу ELVORTI. Фахівці підприємства детально ознайомлюють представників дилера з виробництвом, особливостями модельного ряду продукції, технологічними інноваціями, які були впроваджені за минулий рік, та з потенційно важливими агрегатами для українського ринку.

Гості ознайомились з високотехнологічним виробництвом техніки, починаючи від заготівельного і закінчуючи фарбувальним і складальним цехами.

ELVORTI також регулярно проводить навчання сервісних інженерів, які здійснюють гарантійний та післягарантійний ремонт техніки. При проведенні подібних заходів фахівцям демонструються особливості розбирання, збирання і подальшої настройки вузлів і агрегатів. Надається інформація щодо особливостей експлуатації техніки в різних умовах.

Безсумнівно, нові знання, отримані під час навчання, стануть ще одним поштовхом до підвищення присутності техніки ELVORTI на українському аграрному ринку.


У компанії ELVORTI систематично проводяться подібні зустрічі з дилерами, які займаються реалізацією агрегатів на ринок України. Більшість з таких зустрічей проводиться як раз на заводі, де можна на власні очі побачити весь процес виготовлення техніки. Також практикується віддалений формат навчання за допомогою інтернет-технологій. Головна мета в тому, щоб надати як можна більше інформації про техніку, яка, в подальшому, буде донесена до кінцевого споживача.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?