Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2020 /ELVORTI НАРОДНИЙ БРЕНД 2020

ELVORTI НАРОДНИЙ БРЕНД 2020

11.12.2020
ELVORTI НАРОДНИЙ БРЕНД 2020
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Компанія Ельворті провідний виробник сільськогосподарської техніки в Україні другий рік поспіль отримала перемогу у конкурсі «НАРОДНИЙ БРЕНД 2020» в номінації "Сільськогосподарська техніка, обладнання".

Перемога у конкурсі та присвоєння відзнаки "Народний бренд" - це вираз найвищої довіри мешканців нашого міста. Отримати таку нагороду справжнього народного обрання - це фантастично. Конкурс «Народний Бренд» створює чесний народний рейтинг підприємств нашого міста.

Вже 3 роки поспіль мешканці обирають найкращі компанії у нашому місті, а сезон різдвяно-новорічних свят традиційно відкривається урочистою церемонією нагородження тих, хто отримав найбільшу довіру і прихильність кропивничан.

Кропивничани обрали 43 переможці (перелік всіх переможців дивіться на сайті brand.20.ua), а ТОП-20 нагородив їх почесними відзнаками. Приймав кращих кропивницьких підприємців ресторан «ChaCha» — популярний заклад нашого міста.

Голосування проходило на базі найбільшого сайту-довідника ТОП-20, з 1 жовтня по 30 листопада. Народний бренд 2020 року відзначився напруженою боротьбою серед учасників голосування. Близько 15 тисяч містян віддали голоси за найкращі підприємства, і це ще раз підкреслює визнання конкурсу «Народний Бренд» і престижність участі в ньому.

Участь у конкурсі Народний Бренд 2020 - це перевірка впізнаваності та довіри мешканців Кропивницького. Це чесна оцінка від найсуворішого критика – від споживача. А перемога в Народному бренді – це підтвердження лідерства та визнання!

Щиро дякуємо організаторам та всім, хто приймав участь в голосуванні. Дякуємо всім людям, що проголосували і обрали Ельворті найкращим виробником сільгосптехніки.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?