Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2023 /Черговий етап навчальних тренінгів пройшов на заводі ELVORTI

Черговий етап навчальних тренінгів пройшов на заводі ELVORTI

27.03.2023
Черговий етап навчальних тренінгів пройшов на заводі ELVORTI
photo
photo
photo
photo
photo

Сьогодні, в рамках програми навчання дилерів 2023 року, а також з метою знайомства з підприємством, представники дилерської організації ТОВ «Агропроммонтаж» (м. Кропивницький) відвідали завод ELVORTI. Представники заводу та співробітники Торгового дому, розповіли та показали весь процес виробництва техніки ELVORTI, а також поділилися своїм досвідом продажу та просування продукції на ринку України.

Учасники пройшли навчальний курс на базі підприємства, який включає теоретичну підготовку, безпосереднє ознайомлення з виробництвом і вивчення лінійки продукції, що випускається. Фахівці ТОВ «Агропроммонтаж» ознайомилися з модельним рядом техніки ELVORTI, отримали поглиблені знання про призначення та практичне застосування різних моделей, ознайомилися з новинками та всіма типами техніки, з технічними характеристиками, основними вузлами та конкурентними перевагами техніки.

Крім того, в рамках програми гості мали можливість познайомитися із заводом, з виробничими потужностями, де вони змогли детально вивчити весь процес виробництва та складання техніки. Учасникам особливо сподобалися сучасність та ретельність виробництва.

Варто відзначити, що ELVORTI приділяє особливу увагу навчанню дилерів. Адже дилер – це насамперед партнер, який від свого імені представляє продукцію у закріпленому за ним регіоні, а також безпосередньо виконує правильне складання техніки після її доставки клієнту, здійснює введення в експлуатацію, сервісне обслуговування та постачання запасних частин, при необхідності проводить гарантійний або післягарантійний ремонт.

Для довідки:

ПП «Агропроммонтаж» – це українська компанія, яка займається реалізацією вітчизняної та імпортної сільгосптехніки, дощувальних машин, вантажівок, напівпричепів всесвітньо відомих заводів-виробників.

Протягом більш ніж 25 років компанія продуктивно співпрацює з аграрними підприємствами.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?