Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2012 /Сівалка Веста 6 стала відкриттям польської виставки Agro Tech 2012

Сівалка Веста 6 стала відкриттям польської виставки Agro Tech 2012

28.03.2012
Сівалка Веста 6 стала відкриттям польської виставки Agro Tech 2012

AGROTECH 2012 AGROTECH 2012 Наприкінці березня компанія «Червона зірка» взяла участь у виставці Агро Tech 2012 року в місті Кельце (Польща), яка є однією з найбільших і найбільш відвідуваних агровиставок в країні.

Цього року кіровоградська компанія брала участь у виставці спільно з польською компанією-дилером Midex-Tyres Group. На виставковому стенді було представлено три одиниці техніки, виробництва ПАТ «Червона зірка»: просапна сівалка Веста 6, дискова борона Паллада 2400 та дискова борона Паллада 3000.

AGROTECH 2012 AGROTECH 2012 За словами керівника групи продаж дальнього зарубіжжя Торгового дому «Червона зірка» В'ячеслава Ківерніка, польська виставка стала для компанії дуже продуктивною. По-перше, більше 90 відсотків відвідувачів виставки склали, безпосередньо, кінцеві споживачі сільськогосподарської техніки, по-друге, техніка «Червоної зірки» викликала у польських фермерів дуже високий інтерес, і це при тому, що на ринку цієї країни компанія «Червона зірка »- досить новий бренд.

AGROTECH 2012 AGROTECH 2012 Враховуючи те, що виставка проходила в розпал весняного посівного сезону, то найбільший інтерес у споживачів викликала шестирядний пропашная сівалка Веста. Не дивлячись на те, що на виставці було представлено багато відомих світових компаній, а також польські та румунські виробники, сівалка Веста 6 по своїм характеристикам (споживчими властивостями, ціною і зовнішнім виглядом) не поступалася іншим експонентам. Результат не змусив себе чекати - протягом тижня після виставки сівалка Веста 6 була поставлена трьом польським фермерам.

Варто відзначити, що дискові агрегати: борона Паллада 2400 і Паллада 3000 також були цікаві відвідувачам виставки Agro Tech 2012 року. Але, за прогнозами фахівців Торгового дому «Червона зірка» більш виражений інтерес до цієї техніки буде спостерігатися наприкінці літа - на початку осені.

Окрім спілкування з кінцевими споживачами, для компанії «Червона зірка» польська виставка стала багатою в плані спілкування з потенційними партерами. Так, фахівці компанії, провели зустрічі з компаніями з Польщі, Словаччини, а також операторами ринку Німеччини, Австрії та Швейцарії.

Довідка: Виставка Agro Tech (місто Кельце, Польща) - це щорічна міжнародна виставка сільськогосподарської техніки. Основними тематичними розділами виставки є: трактори, машини, інструменти, обладнання для рослинництва і тваринництва, пестициди і добрива, корми та кормові добавки. У 2012 році виставка зібрала 600 експонентів з 14 країн світу. Число відвідувачів виставки склало 55 000 чоловік.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?