Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2016 /Перейменування ПАТ «Червона зірка» на ПАТ «Ельворті»

Перейменування ПАТ «Червона зірка» на ПАТ «Ельворті»

21.04.2016
Перейменування ПАТ «Червона зірка» на ПАТ «Ельворті»

Червона зирка сменит свое названиеЧервона зирка сменит свое названиеСьогодні, 22 квітня 2016 року, сталася історична подія – одне з найбільших підприємств сільськогосподарського машинобудування України ПАТ «Червона зірка» змінило свою назву.

Під час загальних зборів акціонери підприємства одноголосно підтримали нову назву заводу «Ельворті» (Elvorti) - на честь засновників: англійських підприємців Роберта і Томаса Ельворті.

По суті, дане перейменування – це повернення до історичної назви підприємства, яке свого часу було найбільшим виробником посівної техніки на території Європи.

Червона зирка сменит свое названиеЧервона зирка сменит свое название Варто зазначити, що зміна назви не пов’язана з так званим «законом про декомунізацію», адже рішення про повернення підприємству історичного імені було прийнято керівництвом підприємства ще у 2008 році. Саме тоді було затверджено план ребрендингу заводу, який поступово втілювався у життя.

У рамках даного плану проводилась модернізація підприємства: впровадження нових технологій виробництва, заміна обладнання, переоблаштування виробничих площ тощо.

Наступним кроком стало виведення на ринок принципово нових та модернізованих машин: широкозахватних посівних комплексів, сівалок точного висіву, культиваторів, обприскувачів – техніки, яка відповідає вимогам споживача і здатна конкурувати на світовому ринку сільгосптехніки.

З 2013 року підприємство почало використовувати подвійний логотип CHERVONA ZIRKA/ELVORTI для маркування своєї продукції.

І ось, нарешті, сам завод-виробник повернув собі історичну назву «Ельворті».

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?