Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2012 /Міжнародна фінансова корпорація провела круглий стіл на базі «Червоної зірки»

Міжнародна фінансова корпорація провела круглий стіл на базі «Червоної зірки»

22.03.2012
Міжнародна фінансова корпорація провела круглий стіл на базі «Червоної зірки»

SEMINAR 2012 SEMINAR 2012 22 березня в стінах «Червоної зірки» відбувся круглий стіл на тему «Якісне агрострахування в Україну за державної підтримки», який проводили фахівці Міжнародної фінансової корпорації (IFC, група Світового банку) спільно з Кіровоградською обласною державною адміністрацією.

SEMINAR 2012 SEMINAR 2012 Учасники заходу: представники районних управлінь агропромислового розвитку, фермерських господарств області, представники банків та страхових компаній, незалежні експерти агроринку, а також журналісти, в рамках круглого столу мали можливість пройтися по виробничих площах ВАТ «Червона зірка». Маршрут екскурсії включав в себе відвідування двох продуктових команд заводу: Продуктову команду зернових машин і Продуктову команду просапних машин, огляд виставкової площадки заводу зі зразками машин (посівний комплекс Сіріус 10, борона дискова Паллада 3200, борона дискова Паллада 4000, борона дискова Паллада 6000, сівалка зернова Астра СЗП 3,6 Б, сівалка зернова Астра СЗ 3,6 06, пропашная сівалка Вега 8 Profi, пропашная сівалка Веста 12, а також просапний культиватор Альтаїр 5,6 04), складу готової продукції і, звичайно ж, сучасних офісних приміщень, де на сьогоднішній день працює інженерно-технічний персонал підприємства.

SEMINAR 2012 SEMINAR 2012 Виконуючий обов'язки заступника голови Кіровоградської обласної держадміністрації Сергій Кузьменко, відкриваючи круглий стіл, відзначив, що «Червона зірка» не випадково була обрана майданчиком для проведення такого заходу, адже ті зміни, які в останні роки змінили завод, інноваційні технології які використовуються у виробництві, його соціальні стандарти - все це підтверджує високий статус лідера машинобудування України.

SEMINAR 2012 SEMINAR 2012 Генеральний директор ПАТ «Червона зірка» Сергій Калапа презентував присутнім підприємство, його серійну продукцію і новинки, а також зазначив, що кіровоградське підприємство завжди відкрите для співпраці з організаціями, які займаються розвитком аграрного ринку в Україні.

SEMINAR 2012 SEMINAR 2012 В рамках круглого столу присутні змогли обговорити стан озимих зернових культур в регіоні після зимового періоду, необхідність та специфіку державної політики в питаннях агрострахування, досвід впровадження стандартних страхових продуктів сфери АПК в Україну, досвід співпраці сільгоспвиробників і страховиків у розвитку якісного агрострахування за останні роки і багато інше.

SEMINAR 2012

Довідка:

Круглий стіл в Кіровограді пройшов в рамках масштабної інформаційної кампанії, яку проводить за підтримки Міністерства аграрної політики і продовольства України, Проект IFC (Міжнародної фінансової корпорації) «Розвиток агрострахування в Україні».

Навесні 2012 року проектом заплановано інформаційні кампанії в 14 регіонах України, в тому числі і в Кіровоградській області. Загалом, заплановано кількість учасників кампанії - більше однієї тисячі.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?