Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2018 /Хто вчиться, той перемагає

Хто вчиться, той перемагає

13.08.2018
Хто вчиться, той перемагає
Хто навчається, той перемагає

Справжній професіонал невпинно вдосконалюється, здобуваючи нові знання і реалізуючи їх на практиці. Хто навчається, той перемагає Хто навчається, той перемагає

14.08.2018 у рамках програми «Приєднуйся до команди «Ельворті»!» було проведено навчання для аграріїв на території ПАТ «Ельворті» на тему «Налаштування зернових сівалок «Ельворті» на висів різноманітних культур з різними нормами». Учасники навчання розглянули особливості роботи із агрегатами сегменту зернових машин Хто навчається, той перемагає Хто навчається, той перемагає перед посівом. Також було презентовано новинки від ELVORTI™.

Практична частина заходу передбачала власне налаштування висіву ріпаку, вівса та гороху. В цілому слід відзначити позитивну атмосферу та активність учасників навчання. Адже хто навчається, той перемагає.

Хто навчається, той перемагаєПрограма «Приєднуйся до команди «Ельворті»!» розроблена із врахуванням інтересів аграріїв, а метою таких семінарів-практикумів є підвищення рівня їх кваліфікованості. Долучайтесь і ви! Разом ми – сила!

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?