Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2018 /«Ельворті» і «Гідросила» продовжують програму «10 додаткових стипендій»

«Ельворті» і «Гідросила» продовжують програму «10 додаткових стипендій»

29.01.2018
«Ельворті» і «Гідросила» продовжують програму «10 додаткових стипендій»

Ельворті та Гідросила продовжують програму - 10 додаткових стипендій

Додаткова стипендія у розмірі 1 500 гривень буде виплачуватись тим випускникам шкіл нашого міста та машинобудівного коледжу, які в 2018 році будуть вступати до Механіко-машинобудівного інституту НТУУ «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» за спеціальністю «прикладна механіка», до Криворізького національного університету та до Національного університету кораблебудування ім. Адмірала Макарова, за хороші та відмінні результати навчання.

Така співпраця передбачає подальше працевлаштування випускників ВНЗ на провідних машинобудівних підприємствах «Ельворті» та «Гідросила». Також гарантована можливість проходження практики за спеціальністю «прикладна механіка», виконання курсових і дипломних робіт по тематиці напрямків діяльності підприємства та інше. В такий спосіб «Ельворті» та «Гідросила» планують вирішити гостру кадрову проблему з нестачею висококваліфікованих інженерних кадрів.

Консультацію за цією програмою можна отримати за телефонами:
(0522) 39-54-08; (0522) 39-52-90

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?