Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2018 /Ельворті проводить навчання для дилерів

Ельворті проводить навчання для дилерів

04.12.2018
Ельворті проводить навчання для дилерів
Ельворті проводить навчання для дилерів

Сьогодні менеджери компанії «ІНТЕРТЕХІНВЕСТ» з різних регіонів України пройшли навчання з техніки ELVORTI на базі підприємства.

Ельворті проводить навчання для дилерів Ельворті проводить навчання для дилерів Навчання менеджерів включало в себе детальне вивчення нових агрегатів від заводу Ельворті. Фахівці підприємства детально ознайомили представників дилера з виробництвом, особливостями модельного ряду продукції, технологічними інноваціями, які були впроваджені за 2018 рік.

Гості мали можливість ознайомитися з виробництвом вже добре знайомої техніки. Оглянувши весь ланцюг цехів, починаючи від заготівельного і закінчуючи фарбувальним і складальним цехами, менеджери компанії «ІНТЕРТЕХІНВЕСТ» переконалися, що техніка виготовляється на високому технологічному рівні.

Ельворті проводить навчання для дилерів Ельворті проводить навчання для дилерів Представники «Ельворті» ознайомили менеджерів компанії «ІНТЕРТЕХІНВЕСТ» з потенційно важливими агрегатами для українського ринку, а також учасники навчання могли вживу подивитися на всю техніку від бренду ELVORTI, яка представлена у виставковому комплексі «Ельворті».

Ельворті проводить навчання для дилерів «Ельворті» також регулярно проводить навчання сервісних інженерів, які здійснюють гарантійний та післягарантійний ремонт техніки. При проведенні подібних заходів фахівцям демонструються особливості розбирання, збирання і подальшої настройки вузлів і агрегатів. Надається інформація щодо особливостей експлуатації техніки в різних умовах.

Безсумнівно, нові знання, отримані під час навчання, стануть ще одним поштовхом до підвищення присутності техніки ELVORTI на українському аграрному ринку.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?