Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2015 /«Червона зірка» презентувала свою техніку на Всеукраїнському дні поля «АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ 2015»

«Червона зірка» презентувала свою техніку на Всеукраїнському дні поля «АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ 2015»

07.08.2015
«Червона зірка» презентувала свою техніку на Всеукраїнському дні поля «АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ 2015»

АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ 2015 АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ 20156 серпня 2015 в Кіровограді пройшло великомасштабне свято для провідних фахівців сільського господарства і для всіх аграріїв України - Всеукраїнський день поля «АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ 2015».

Даний захід є традиційним і має високий рівень популярності серед аграріїв. І це не дивно, тому що на одній площі було зібрано більше 45 провідних всесвітньо відомих виробників сільськогосподарської техніки, вантажних машин, посівного матеріалу та засобів захисту рослин. На території демонстраційних полів було представлено 110 одиниць техніки від провідних світових і європейських сільгосп виробників, а також різні гібриди посівного матеріалу. У гостей була можливість по ближче подивитися на новинки техніки, на різні технології обробітку грунту.

Цей захід є не просто грандіозним, бо охоплює таку велику площу і має дуже насичену програму, це в першу чергу унікальне агротехнологічне шоу.

АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ 2015 АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ 2015ПАТ «Червона зірка» - провідна компанія в сільськогосподарській сфері є постійним і традиційним учасником шоу «АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ». І цього року, звичайно ж, взяла участь в одному з найбільш масштабних заходів літа - «АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ», яке організував наш партнер ТОВ «АГРОРЕСУРС». В ході даного заходу, всі гості мали можливість наживо побачити, як працюють в полі новинки грунтообробної та посівної техніки, самохідні та причіпні обприскувачі, трактори і комбайни, навантажувачі та вантажні автомобілі.

АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ 2015 АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ 2015ПАТ «Червона зірка» продемонструвала в статичній експозиції (5 одиниць техніки):
- Пропашна сівалка VESTA 8 PROFI;
- Сівалка зернотукова ASTRA 5,4-06;
- Культиватор широкозахватний універсальний POLARIS 8,5;
- АБСОЛЮТНА НОВИНКА навантажувач FORTIS 1600;
- Борона дискова навісна PALLADA 2400-01.

АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ 2015 АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ 2015Слід зауважити, що вперше був продемонстрований навантажувач FORTIS 1600 з додатковим обладнанням, який викликав особливий інтерес у аграріїв на експозиції ПАТ «Червона зірка». «АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ 2015» дав можливість випробувати частину представленої техніки на демонстраційному полігоні. ПАТ «Червона зірка» взяла участь у польовій демонстрації і представила таку техніку:
- Посівний комплекс ALCOR - 7,5;
- НОВИНКА обприскувач причіпний TETIS 24 для захисту рослин;
- Борона дискова причіпна ANTARES 4x4.

АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ 2015 АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ 2015Всі гості зібралися на демонстраційному полігоні, для того щоб подивитися, як всі агрегати і сільгоспзнаряддя працюють в полі. Був помітний великий інтерес аграріїв до техніки «Червоної зірки», так як під час демонстрації нашої продукції, спостерігалося велике скупчення глядачів. Наші фахівці - експерти з питань сільськогосподарської техніки, проводили презентації продукції від «Червоної зірки», а також з радістю давали практичні консультації, щодо експлуатації нових і модернізованих машин.

Компанія ПАТ «Червона зірка» була рада брати участь у такому масштабному Всеукраїнському дні поля «АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ 2015» і дякує всім учасникам, організаторам ТОВ «АГРОРЕСУРС», аграріям і всім гостям за надану можливість продемонструвати свою продукцію.

З повагою,
ПАТ «Червона зірка»

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?