Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2011 /"Червона зірка": 9 місяців роботи – зростання стабільне (ВІДЕО)

"Червона зірка": 9 місяців роботи – зростання стабільне (ВІДЕО)

09.11.2011
"Червона зірка": 9 місяців роботи – зростання стабільне (ВІДЕО)

Один з найбільших заводів Кіровоградщини і лідерів українського сільгоспмашинобудування завод "Червона зірка" упевнено нарощує виробництво і розширює ринки збуту своєї продукції. Про це на прес-конференції, присвяченій підсумкам роботи підприємства за 9 місяців 2011 року, повідомили директор з виробництва ПАТ "Червона зірка" Олексій Кушніров і виконавчий директор Приватного акціонерного товариства "Торговий дім "Червона зірка" Володимир Лукіянчук.

Цифрові показники радують: за 9 місяців 2011 г обсяги виробництва техніки ПАТ "Червона зірка" збільшилися майже в 2 рази. Так, в аналогічному періоді минулого року було випущено 2264 одиниці техніки, а в поточному – 4363 одиниці.

Press conferenceЧисельність персоналу склала 1637 чоловік, що на 255 чоловік більше, ніж у вересні 2010 року. Відрахування до місцевих бюджетів та соціальних фондів склали майже 26,5 млн. грн. А інвестиції у виробництво - близько 25 млн. грн. Інвестиції, в першу чергу, йшли на технічне переоснащення, адже запорука успіху сучасного підприємства – це нові технології, що дозволяють випускати продукцію високого рівня.

Press conferenceКрім того, велика увага на підприємстві приділяється поліпшенням умов праці. Так, до опалювального сезону, завершено утеплення і обшивку фасаду Продуктової команди зернових машин, продовжується будівництво офісного приміщення Продуктової команди просапних машин, відкрита нова сучасна їдальня для робітників заводу.

Press conferenceРеалізація техніки виробництва ПАТ "Червона зірка" за 9 місяців 2011 року, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, виросла на 41,2%. При цьому продажі виросли на всіх ринках збуту. А реалізація техніки в країни ближнього і далекого зарубіжжя (Молдову, Казахстан, Болгарію, Полещу, Чехію) збільшилася майже на 60%. Частка експорту в загальному об'ємі реалізації продукції на сьогоднішній день складає 62%.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?