Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2020 /В обласній державній адміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня підприємця

В обласній державній адміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня підприємця

04.09.2020
В обласній державній адміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня підприємця

3 вересня, в Кіровоградській обласній державній адміністрації пройшли урочистості з нагоди Дня підприємця. У заході взяли участь голова ОДА Андрій Назаренко, заступник голови ОДА Світлана Лобанова, голова правління обласного об'єднання організацій роботодавців України Павло Штутман, президент КРТПП Ірина Саєнко та голова правління обласного відділення Українського союзу промисловців і підприємців Євген Бахмач.

- Малий і середній бізнес – це основа економіки регіону, це зайнятість нашого населення, - наголосив Андрій Назаренко, висловлюючи вдячність присутнім представникам бізнесу за самовіддану працю.

Користуючись нагодою, голова правління обласного об'єднання організацій роботодавців України Павло Штутман звернувся до керівництва області з пропозицією дослухатись до думки підприємців та разом розробити і вдосконалити стратегію розвитку підприємницької сфери на Кіровоградщині.

«Всі, хто створює робочі місця є підприємцями. Саме від підприємців залежить економічний розвиток держави та зростання добробуту її громадян. Підприємці Кіровоградщини – це сміливі, рішучі, ініціативні люди, які створюють умови для власного добробуту і процвітанню рідної області. Підприємницький талант є унікальним. Він дає можливість виживати у будь-якому середовищі і ми повинні не тільки зберегти його, а й передати своїм нащадкам. Сьогодні нам важко зрозуміти, що несе стратегія області. А бізнес – це не броунівський рух, ми прагнемо працювати системно і на результат», – підкреслив Павло Штутман.

Голова обласної державної адміністрації Андрій Назаренко погодився із важливістю формування відповідної стратегії: «Обласна влада та бізнес мають напрацювати спільну стратегію розвитку. Для Кіровоградщини сьогодні важливо розкрити економічний потенціал. Це принципове питання. Наша спільна робота – запорука ефективного, системного розвитку», – зазначив Андрій Назаренко.

Вітаючи підприємців, Ірина Саєнко відзначила, що, незважаючи на карантинні обмеження, що важко відбилися на економіці, бізнес регіону не припинив бути соціально-відповідальним.

- Ви продовжуєте турбуватись про добробут співробітників та їх сімей, зберігаєте кваліфіковані кадри та створюєте нові робочі місця, поповнюєте бюджет Кіровоградщини та всієї країни, продовжуєте підтримувати армію, допомагаєте лікарням, не забуваєте про соціальні проекти, - наголосила вона.

Ірина Саєнко підкреслила, що торгово-промислова палата завжди поряд з бізнесом та готова надати підприємцям будь-яку допомогу: «Нехай ваша справа активно розвивається та приносить гідні результати. Бажаю усьому українському бізнесу невичерпного оптимізму, нових ідей, вдячних клієнтів, а найголовніше – міцного здоров’я!».

Тепло привітав підприємців Євген Бахмач, після чого звернувся до голови обласної державної адміністрації із побажанням якнайшвидшого перетворення області у міцний економічний центр України: «Зараз непрості часи, а низка питань потребує негайного вирішення. Ми не залишимось осторонь і якщо обласній владі знадобиться допомога місцевого бізнесу – ми усі допоможемо», - зазначив він.

Під час урочистостей представників бізнесу Кіровоградщини відзначили грамотами і подяками обласної влади, відзнаками торгово-промислової палати України, обласного об'єднання організації роботодавців, обласного відділення союзу промисловців і підприємців.

Вітаємо голову правління - генерального директора АТ "Ельворті" Сергія Георгійовича Калапу з відзнакою - Почесним знаком Організації роботодавців Кіровоградської області за неоціненний внесок в економіку області.

В обласній державній адміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня підприємця В обласній державній адміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня підприємця В обласній державній адміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня підприємця В обласній державній адміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня підприємця В обласній державній адміністрації відбулись урочистості з нагоди Дня підприємця

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?