Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2022 /Інноваційна агротехніка від української компанії ELVORTI на виставці AGRO-SHOW – 2022 (Польша)

Інноваційна агротехніка від української компанії ELVORTI на виставці AGRO-SHOW – 2022 (Польша)

04.10.2022
Інноваційна агротехніка від української компанії ELVORTI на виставці AGRO-SHOW – 2022 (Польша)
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Інноваційна агротехніка від української компанії ELVORTI на виставці AGRO-SHOW – 2022 (Польша)

З 23 по 25 вересня 2022 року у місті Беднари (Польша) компанія ELVORTI прийняла участь у міжнародній виставці AGRO-SHOW – 2022. Експозицію стенда прикрасила інноваційна техніка:

-                     Новинка - найпродуктивніша в сегменті зернова сівалка ALFA 4 з електроприводом для Mini-Till.

Привід від електродвигуна на сівалці. Підвищення продуктивності при збільшеній швидкості сівби до 15 км/год, що робить сівалку найпродуктивнішою у сегменті. Підвищення рівномірності норми висіву під час роботи з електроприводом. Норма висіву не залежить від швидкості та прослизання коліс, що виключає просівання. Збільшення точності та діапазону налаштування норм висіву. Електропривод дозволяє налаштовувати різні норми висіву у широкому діапазоні під певні культури. Економія часу при зміні культури та переналаштуванні норм висіву.  Унікальна бездротова система з електроприводами. Оператор використовує планшет на Android для керування системою. Планшет з'єднується з контролером через підключення Bluetooth. Контролер використовує запатентований бездротовий протокол комунікації з контролером сівалки. Це означає, що єдині дроти на сівалці – це живлення електродвигунів. Великий ресурс роботи електродвигунів - 2500 годин. Економія витрат за запасні частини рахунок зменшення кількості вузлів. Зводиться до мінімуму обсяг технічного обслуговування за винятком варіаторів, ланцюгів і зірочок.  Контролер інтегрується з будь-якими сторонніми приймачами GPS для визначення розташування.

-                     Навісна зернова сівалка ASTRA 3.

Універсальна, навісна, механічна сівалка для рядового посіву насіння зернових культур, для малих фермерських господарств, з шириною захвату 3 метри та шириною міжрядь 120 мм від компанії «Ельворті», що має ряд переваг: новий висівний апарат з функцією Система Trim Line дозволяє відключати висівні апарати для створення технологічної колії, нова система сошник з диском 320 мм – каток, що прикочує, штригельна борона, варіатор. Створена з урахуванням сучасних конструкційних рішень, які дають змогу суттєво знизити собівартість виробленої сільськогосподарської продукції на ринку та роблять її особливо придатною до використання у невеликих сільськогосподарських підприємствах.

-                     Новинка навісна сівалка точного висіву VEGA 6 PROFI PRO AFP телескоп для Mini-Till.

Пневматична сівалка VEGA 6 PROFI PRO AFP телескоп призначена для точного висіву за мінімальною технологією обробітку ґрунту. Забезпечує посів насіння кукурудзи, соняшника, сої та інших просапних культур з одночасним внесенням мінеральних добрив та прикочуванням ґрунту у засіяних рядках. Переваги сівалки VEGA 6 PROFI PRO AFP:

• Підвищення продуктивності за рахунок можливості збільшення швидкості посіву до 15 км/год. без втрати якості висіву насіння.

• Підвищення рівномірності норми висіву під час роботи з електроприводом. Норма висіву не залежить від швидкості та прослизання коліс, що виключає просівання.

• Збільшення точності та діапазону налаштування норм висіву. Електропривод дозволяє налаштовувати різні норми висіву у широкому діапазоні під певні культури.

• Економія часу при зміни культури та переналаштування норм висіву. Легке та плавне регулювання на планшеті з кабіни трактора.

• Зменшення витрат на посівний матеріал до 3000 євро на рік (з урахуванням посівної площі 1000 га) завдяки виключенню пересіву.

• Економія витрат на запасні частини та техобслуговування до 400 євро на рік за рахунок зменшення кількості робочих вузлів.

• Підвищення врожайності до 17% завдяки використанню комплектації PRO AFP.

• Загальна економія фермера, з урахуванням перерахованого вище, становить до 5000 євро га рік (з урахуванням посівної площі в 1000 га).

Комплектація VEGA 6 PROFI телескоп PRO AFP:

Встановлений електропривод та програмне забезпечення дозволяють виконувати функції за допомогою планшета з кабіни трактора:

- індивідуальне автоматичне відключення секцій;

- порядковий контроль змінної норми висіву насіння;

- компенсація на поворотах кутової швидкості обертання кожного висівного апарату;

- ручний або автоматичний контроль норми висіву насіння за Rx картами завдань;

- контроль якості висіву насіння у вигляді гістограм;

- формування звітів щодо картах фактичного внесення;

- регулювання швидкості обертання електродвигуна здійснюється: ручним введенням необхідних параметрів, сигналом сторонніх GPS-приймачів, сигналом радарів швидкості.

-                     Напівпричіпна дискова борона PALLADA 3200 з новою системою регулювання глибини.

Переваги дискової борони PALLADA 3200:

Універсальність за рахунок зміни кута атаки: конструкція PALLADA з роздільним регулюванням кута атаки кожного ряду дисків від 0° до 30° дозволяє швидко і просто здійснити налаштування для роботи при зміні вологості, кількості пожнивних залишків і типу грунту.

Жорстка стійка дисків: на боронах PALLADA кожен диск встановлений на твердій стійці підвищеної міцності гарантує рівномірну обробку ґрунту з мінімальними гребенями в зоні посіву.

Індивідуальна стійка дисків: міцна стійка виготовлена ​​із міцного сталевого кола з кутом вигину 7° забезпечує роботу на полях з великою кількістю пожнивних залишків без забивання.

Оригінальна конструкція диску: диск з 9 вирізами та унікальною конструкцією пелюсток забезпечує оптимальну якість розрізання та перемішування пожнивних залишків порівняно з аналогічними машинами.

Заточка диску 20°: кут заточування диска 20° - забезпечує надійне заглиблення та перерізання пожнивних залишків, а також рівномірне зношування диска по всій ріжучій кромці, при збереженні його заточування, протягом усього терміну експлуатації.

Технології земледілля mini-till: дискова борона призначена для ефективної обробки, з використанням технології землеробства MINI-TILL, та підготовки ґрунту під посів зернових, технічних та кормових культур.

Приціпні дискові борони: причіпні борони не вимагають великого тягового зусилля трактора, це знижує витрати пального та скорочує вартість обробки 1 га.

-                     причіпний оприскувач TETIS 24 BRAVO 400 - готове рішення в еру точного землеробства.

У комплектації Premium оприскувача TETIS 24 BRAVO 400 використовується комп'ютер BRAVO 400S, що дозволяє працювати обприскувачу з автоматичним відключенням пофорсунок (система Ce-letron). Є наявність зовнішнього мультиплатформенного електронного блоку управління (ECU) ibx100. З'єднаний з монітором BRAVO 400S блок дозволяє керувати всіма розширеними функціями обприскувача, такими як відключення обприскування пофорсунок або автоматичне управління висотою крил при обприскуванні (система BLC) та можливість підключення багатофункціонального джойстика для зручності та прискорення роботи.

Разом із 21 українською машинобудівною компанією було відкрито Національний стенд України. На відкритті нашого стенду в перший день виставки AGRO SHOW 2022 офіційно відвідав нашу експозицію Józef Dworakowski - PRESIDENT OF THE MANAGING BOARD, який вручив Голові правління - Генеральному директору ELVORTI Калапі Сергію Георгійовичу - Diploma of the participant of the National Ukrainian stand at the Agro Show 2022.

Відвідувачі зустрічали компанію ELVORTI, як надійного друга та товариша, адже український виробник вже почав задовольняти потреби польських фермерів у якісній техніці. Аграрії завітали на стенд ELVORTI з метою розширення свого сільськогосподарського парку техніки. Також серед приємних зустрічей нові потенційні клієнти та перемовини з дилерами, розширення географії.

120 000 тисяч відвідувачів та понад 800 компаній учасників - і серед них конкурентоспроможні українські експортери, які роблять все, щоб не зупинити виробництво, зберігати робочі місця, та тримають економічний фронт!

Зазначимо, що співорганізаторами виставки є Федерація роботодавців України та Асоціація Украгромаш.

Ми гідно представили Україну на одній із масштабних європейських виставок та ще раз підтвердили, що українська техніка - це якість, надійність та потужність.

Дякуємо Федерації роботодавців України та Асоціації Украгромаш, та організаторам за чудову виставку. Дякуємо команді Українського Національного стенда та відвідувачам - за прекрасну атмосферу та компанію.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?