Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2023 /Сільгосптехніку ELVORTI представили в Румунії на Agri Planta - RomAgroTec 2023

Сільгосптехніку ELVORTI представили в Румунії на Agri Planta - RomAgroTec 2023

29.05.2023
Сільгосптехніку ELVORTI представили в Румунії на Agri Planta - RomAgroTec 2023
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

25 травня 2023 року в місті Фундулея (Румунія) розпочала свою роботу виставка Agri Planta - RomAgroTec 2023, яка тривала чотири дні.

Agri Planta - RomAgroTec 2023 є однією з головних аграрних подій у Румунії, що об'єднує найкращих європейських сільськогосподарських виробників та експертів з метою демонстрації останніх досягнень у галузі.

Компанія ELVORTI спільно з офіційним дилером Strong Machinery продемонструвала унікальні можливості та ефективність своєї техніки, що викликала неабияку зацікавленість у аграріїв і сільгоспвиробників Румунії. Відвідувачі виставки отримали фахові консультації від провідних фахівців і наживо оцінили високу якість техніки українського виробництва.

На виставці було представлено багато різноманітного обладнання для сільського господарства, включаючи трактори, сівалки, комбайни та інше. Компанія ELVORTI показала свої новітні розробки та технології, що дають змогу знижувати витрати на технологічні операції та підвищувати продуктивність.

Один із найцікавіших експонатів на стенді ELVORTI був причіпний обприскувач TETIS 24 – перший український причіпний обприскувач для точного землеробства. Також на стенді були представлені дискові борони PALLADA 4000 та PALLADA 2400. Ці борони проводять ефективну обробку всіх типів ґрунтів. Також була представлена зернова сівалка ALFA 4 NO TILL (вперше на даному ринку) і навісна просапна сівалка VEGA 8 PROFI. Обидві сівалки використовуються для будь-яких умов і технологій.

Участь у виставці дала змогу підвищити популярність компанії та її бренду на міжнародному ринку і розширити співпрацю з іншими компаніями.

ELVORTI продовжує працювати над розробкою нових технологій і рішень для сільського господарства, щоб допомогти фермерам підвищити ефективність і знизити витрати. Участь у виставках і подібних заходах є важливим кроком у розвитку компанії та її продуктів.

У підсумку, можна сказати, що участь компанії ELVORTI у виставці Agri Planta - RomAgroTec 2023 була вдалою та результативною. Вона показала свою конкурентоспроможність і здатність до інновацій та розвитку, що дасть змогу ELVORTI продовжувати займати провідні позиції на ринку сільськогосподарської техніки.

Ми віримо, що майбутнє сільського господарства за технологіями і прагнемо просувати інновації в цій галузі. Виставка Agri Planta - RomAgroTec 2023 надала нам чудову можливість зв'язатися з іншими експертами галузі, поділитися своїми знаннями та досвідом, а також співпрацювати над новими ідеями та рішеннями. Ми з нетерпінням чекаємо нових можливостей продемонструвати наші технології в інших подібних заходах.


Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?