Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2014 /У «Червоної зірки» з'явився офіційний дилер в Латвії

У «Червоної зірки» з'явився офіційний дилер в Латвії

30.04.2014
У «Червоної зірки» з'явився офіційний дилер в Латвії

У Червоной зирки появился официальный дилер в Латвии У Червоной зирки появился официальный дилер в ЛатвииУ компанії «Червона зірка» з'явився офіційний дилер в Латвії. Відповідний сертифікат директору компанії «Комбайнсервіс» (Латвія) представники «Червоної зірки» вручили під час участі у виставці «Рамава» (м. Рига).

У новітній своїй історії «Червона зірка» вперше взяла участь у ризькій виставці, У Червоной зирки появился официальный дилер в Латвии У Червоной зирки появился официальный дилер в Латвииале називати ринок Латвії новим для кіровоградського заводу не можна. Техніку «Червоної зірки» тут добре знають з радянських часів і до цих пір використовують у господарствах. Тому, представлені на виставці моделі техніки: зернова сівалка ASTRA 3,6 A 06 і дискова борона PALLADA викликали у відвідувачів великий інтерес.

У Червоной зирки появился официальный дилер в Латвии Поява на ринку Латвії техніки «Червоної зірки» не залишилася не поміченою. Споживачі вже відзначили її доступність, практичність, і багату комплектацію. Решта якостей будуть оцінювати вже після перших поставок.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?