Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2018 /ELVORTI представила 10 новинок на AGROEXPO 2018

ELVORTI представила 10 новинок на AGROEXPO 2018

03.10.2018
ELVORTI представила 10 новинок на AGROEXPO 2018

Компанія «Ельворті» під час Міжнародної агропромислової виставки AGROEXPO-2018, яка проходила з 26 по 29 вересня у м. Кропивницький (Кіровоград), представила 10 новинок сільгосптехніки власного виробництва, які відповідають потребам українських аграріїв в сучасних технологіях обробітку грунту.

ELVORTI презентувала 10 новинок на AGROEXPO 2018 ELVORTI презентувала 10 новинок на AGROEXPO 2018 «Ельворті» продовжує виводити на ринок нові моделі грунтообробних та посівних агрегатів, орієнтуючись як на підвищення їх продуктивності, так і на впровадження сучасних технологій. Одним із найфеєричніших дійств на AGROEXPO-2018 став Етап Кубка світу зі стронгмену найсильніших атлетів України та Європи під керівництвом володаря титулу «Найсильніша людина світу 2004» Василя Вірастюка та президента Федерації стронгмену України Сергія Конюшка. Компанія «Ельворті» стала офіційним спонсором та партнером змагань.

За 4 дні виставку AGROEXPO-2018 відвідало більш ніж 30 тисяч людей.

На цей раз компанія «Ельворті» знову здивувала відвідувачів та учасників виставки, оновленою експозицією, в народному українському стилі. Всередині експозиції Ельворті був оформлений стенд з історичними фотографіями заводу, а родзинкою став сам Роберт Ельворті, який розповідав історії компанії особисто. Охочих послухати історію від самого Роберта Ельворті було безліч.

А ззовні на експозиції Ельворті був розташований справжній млин, що був виготовлений на заводі Ельворті наприкінці 19 ст. та парова машина Ельворті того ж періоду. За часів братів Ельворті парові машини використовувалися для приводу різних механізмів та агрегатів. Наприклад, млини, які виробляли в ті роки на заводі «Ельворті», працювали завдяки паровим машинам. Завод Ельворті має дуже потужну історію. Гості та відвідувачі виставки змогли побачити дані машини, в якості експонатів. Історія колісних парових машин налічує багато років. Саме парова машина вважається першим кроком в механізації обробітку грунту в сільському господарстві. Сьогодні парова машина виглядає пережитком минулого, але вона є потужним нащадком такої дивовижної машини, як сучасний трактор. Ця і справді унікальні експонати.

На AGROEXPO-2018 був представлений широкий вибір посівної техніки та техніки для захисту рослин від бренду ELVORTI. Абсолютною новинкою 2018 року стала зернова сівалка - ALFA 4.

ELVORTI презентувала 10 новинок на AGROEXPO 2018 ELVORTI презентувала 10 новинок на AGROEXPO 2018 Модернізовані пневматичні сівалки VEGA 8 PROFI та VESTA 8 PROFI з системою внесення рідких добрив. Культиватор для міжрядної обробки ALTAIR 5,6 з одночасним внесенням рідких добрив. Найбільші переваги цієї розробки – це культивація широкорядних посівів, внесення рідких добрив прямо до коріння рослин, зменшення витрат добрив за рахунок дрібного внесення та найголовніше підвищення врожайності і стійкості рослин.

Також презентували аграріям техніку для обробітку ґрунту – лущильник ERIDAN 6000 та ERIDAN 4000, який призначений для дрібно-заглиблений ресурсозберігаючої передпосівної і основного обробітку ґрунту, знищення бур'янів і подрібнення пожнивних залишків після збирання посівних культур, для подрібнення, вирівнювання і ущільнення ґрунту.

Ще один інноваційний передпосівний агрегат від бренду ELVORTI – це культиватор POLARIS 12 Premium, із гідравлічною системою та прикочуючим котком. Агрегат розрахований на належний передпосівний вологозберігаючий обробіток та високу продуктивність роботи.

Що стосується техніки для захисту рослин, то від бренду ELVORTI на виставці презентували, вже відомий аграріям причіпний обприскувач TETIS з системою GPS навігації та з довжиною штанг до 18 метрів. Висока продуктивність машини (міцний пластиковий бак обсягом 3000 л) поєднується із аналогічно високою якістю внесення рідких мінеральних добрив. Агрегат має італійський мембранно-поршньовий насос, італійські розпилювачі, пре-міксер місткістю 35 л, та електронну систему контролю та регулювання норми внесення робочого розчину. Конструкція Tetis є дуже вдалою, що й підтверджує вже стабільно високий інтерес з боку українських аграріїв.

ELVORTI презентувала 10 новинок на AGROEXPO 2018 ELVORTI презентувала 10 новинок на AGROEXPO 2018 Український бренд сільгосптехніки «Ельворті» активно готує свою техніку до епохи точного землеробства та продовжує вдосконалювати техніку з прицілом на кращі світові стандарти. На виставці була представлена сівалка VEGA 8 PROFI для мінімальних технологій посіву просапних культур (кукурудза, соняшник). Її головна родзинка в тому, що в ній застосовується електропривід висівних апаратів і безступінчата коробка. Таке рішення дозволяє вмикати або вимикати висіваючі апарати, змінювати норму висіву під час руху - в залежності від необхідності і сорти насіння. І саме це рішення дозволяє в подальшому використовувати системи точного землеробства. Електропривід, система контролю, GPS-навігація - все це працює в одному енергетичному полі, і дозволяє вирішувати завдання точного землеробства.

Під час виставки з експозиції «Ельворті» аграрії мали можливість придбати продукцію зі знижкою 5% або 10%, та побачити роботу техніки «Ельворті», протягом 4-х днів, на демонстраційних показах на спеціальному полігоні.

Для довідки:
AGROEXPO-2018 - VІ Міжнародна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки, відбувалась з 26 по 29 вересня, цього року займала рекордну для України площу – 125 000 м², та увійшла в десятку найбільших агропромислових виставок Європи. У 6 Міжнародній агропромисловій виставці з польовою демонстрацією техніки AGROEXPO-2018 взяли участь 592 профільні компанії, а за чотири дні виставку відвідало понад 35 000 осіб.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?