ELVORTI НА AGROEXPO 2021

05.10.2021
ELVORTI НА AGROEXPO 2021
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo
photo

Ця популярна аграрна виставка відзначилась справжнім вернісажем новинок українських машинобудівних підприємств. Безумовним лідером та законодавцем інновацій на цій виставці можна без перебільшення назвати компанію ELVORTI, яка вже в котре продемонструвала свою готовність відповідати провідним агротехнологічним трендам.

ELVORTI орієнтується на світові стандарти

«Світ рухається у бік до точних технологій, – говорить генеральний конструктор ELVORTI Юрій Кваша, – сучасні посівні комплекси, по-перше, мають електроприводи – це, фактично, безступеневі коробки передач, по друге, оснащені, системами супутникової навігації. І перша, й друга фішки дають змогу точніше сіяти та вносити мінеральні добрива, на підставі інформації, закладеній у карті поля, навігація дає змогу вимикати секції, щоб не було так званих накладок. Сівалки провідних брендів виконують всі операції практично в автоматичному режимі, контролюючи і глибину посіву і норму висіву. Звісно, ми орієнтуючись на ці стандарти, розробили або вдосконали низку своїх моделей».

Генеральний конструктор розповів про кілька новинок. Серед них зернотукова сівалка для роботи за технологією no-till ALFA-6. Аби вона могла впоратися із майже необробленим полем та сформувати посівне ложе, її обладнали турбодиском із хвилястим профілем, збільшили притискне зусилля. Техніка пройшла успішне випробування у фермерських господарствах.

Оновлено та розширено лінійку обприскувачів у діапазоні 18, 21, 24, 28 м, їх дообладнали сучасними системами контролю та навігації, які дають змогу раціональніше використовувати ЗЗР.

В секторі ґрунтообробних знарядь з’явився універсальний п’ятирядний чотириметровий культиватор для роботи на площах із великою кількістю пожнивних залишків POLARIS 4 PREMIUM, POLARIS 6 PREMIUM, POLARIS 8 PREMIUM, які оснащені лапами на пружинній стійці, а також котками для ущільнення ґрунту та гідросистемою для переведення у транспортний стан. Цей агрегат сприятиме кращому проходженню площами, вкритими пожнивними рештками. «Всі переходять на такі системи, має бути, як мінімум три ряди, чим більше, тим краще, тому ми розробили і виготувати шести і восьми рядні агрегати», – пояснює Юрій Кваша.

Головний конструктор команди просапних машин заводу ELVORTI Артем Пархоменко розповів про модернізовану сівалку VEGA 8 PROFI, яка одержала імпортні підшипники у всіх вузлах, змінену конструкцію підшипникового вузла двухдискового сошника, модернізований причепний пристрій, з вентилятором на сниці, двухдискові тукові сошники, що загалом дало змогу збільшити гарантійне напрацювання з 240 до 1000 га. Але головна новація — унікальна безпровідна система з електроприводами Graham Command PRO, якою можна керувати з планшета на ОС Android. Завдяки цій інновації сівалка може автоматично відключати кожну секцію, контролювати змінну норму в кожному ряду на підставі карти завдань та якість посіву, надавати звіти про карти фактичного внесення та статистику посіву — пропуски, двійчатки (сингуляцію).

 

Для довідки:

«Міжнародну агропромислову виставку «AGROEXPO» вже прийнято розглядати, не тільки як торговельний майданчик, а як комплексний механізм, з яким пов’язано багато інших сфер економіки. Це єдиний в Україні агропромисловий форум, що надає унікальну можливість вітчизняним аграріям ознайомитись з максимально можливою номенклатурою техніки та обладнання для АПК на статичних експозиціях, відвідати експозицію племінних порід тварин та птиці (площа 2000 м²), побачити техніку в роботі – на демонстраційних показах, прийняти участь в тематичних семінарах та форумах, а також оновити свій технопарк зі значним дисконтом, а географічне розміщення виставки є найзручнішим для відвідувачів з усіх регіонів України, адже виставка розташована у самому центрі України», – зазначають організатори.

У відкритті AGROEXPO 2021 взяли участь міністр аграрної політики та продовольства України - Роман Лещенко, голова Кіровоградської обласної державної адміністрації - Марія Чорна, Генеральний директор Федерації роботодавців України - Руслан Іллічов, заступник посла Великої Британії в Україні - Ніколас Гаробс, виконавчий директор офісу по залученню інвестицій (UkraineInvest) Сергій Цівкач. Загальна площа експозицій цього року складає 125 000 квадратних метрів. Загальна кількість експонентів — 510, а учасників «Покровського ярмарку» — 500.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?