Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2012 /Спеціальна пропозиція для ринку Польщі: «Червона зірка» представила свою техніку на AGRO SHOW 2012

Спеціальна пропозиція для ринку Польщі: «Червона зірка» представила свою техніку на AGRO SHOW 2012

01.10.2012
Спеціальна пропозиція для ринку Польщі: «Червона зірка» представила свою техніку на AGRO SHOW 2012

Спеціальное пропозицію для ринку Польші Спеціальное пропозицію для ринку ПольшіЗ 21 по 24 вересня в польському місті Беднарвідбулася чергова сільськогосподарська виставка. Ця виставка є міжнародною, і на сьогоднішній день, найбільшою на території Польщі.

У цьому році у виставці взяли участь більше 600 компаній з 10 країн світу, і більше 150 000 відвідувачів з усього світу - фермерів і фахівців у сфері АПК.

Спеціальное пропозицію для ринку Польші Спеціальное пропозицію для ринку ПольшіВиставка AGRO SHOW зарекомендувала себе як майданчик для пошуку нових технологічних рішень, партнерів та вибору нових напрямів діяльності. Саме тому кількість відвідувачів виставки зростає з кожним роком.

За два роки своєї участі в польській виставці, компанія «Червона зірка» на практиці підтвердила вигоди, які вона надає. Саме тому і в 2012 році, було прийнято рішення про участь кіровоградського підприємства в цій виставці.

Експозиція компанії включала в себе найпопулярніші моделі техніки, на які на польському ринку вже формується стабільний попит. На стенді були представлені: шестирядна сівалка для посіву просапних культурза традиційною технологією Веста 6, просапний культиватор Альтаїр 4,2 та дворядна дискова борона Паллада 4000.

Фахівці компанії «Червона зірка»зазначають, що, незважаючи на осінь, високою популярністю у відвідувачів виставки користувалася техніка для весняного сезону - культиватор Альтаїр 4,2 та сівалкаВеста 6.

Спеціальное пропозицію для ринку Польші Спеціальное пропозицію для ринку ПольшіВисокий інтерес польські споживачі виявили до дискової бороні Паллада 4000, виставленої на стенді компанії. За відгуками відвідувачів, така машина задовольняє їх і за якістю, і за ціною. Крім того, польські фермери виявляли зацікавленість, не тільки до виставленої моделі з шириною захвату 4 метри, але і до інших існуючих моделей ряду Паллада з шириною захвату від 2,4 до 6 метрів. Провести замовлення будь-якої техніки, виробництва «Червона зірка» у Польщі можна через офіційну дилерську мережу компанії. Зокрема, в рамках виставки, дилер «Червона Зірка» компанія MIDEX - TYRES GROUP отримала більше 10 заявок на поставку техніки українського виробництва польським аграріям.

В цілому, виставка AGRO SHOW 2012 пройшла, як завжди, продуктивно, ще раз підтвердивши свій статус міжнародної торговельної площадки сфери АПК.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?