Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2018 /Компанія Ельворті взяла участь у Дні Поля на базі Хлібодар

Компанія Ельворті взяла участь у Дні Поля на базі Хлібодар

24.05.2018
Компанія Ельворті взяла участь у Дні Поля на базі Хлібодар
Компанія Ельворті взяла участь у Дні Поля на базі Хлібодар

На Херсонщині, на базі ТОВ «Хлібодар», компанія «Ельворті» взяла участь у Дні Поля. Організаторами заходу виступила компанія «BASF», яка представила високоякісні посіви гібридів озимого ріпаку, що були посіяні сівалкою ELVORTI - ASTRA 5,4 PREMIUM, на полях підприємства ТОВ "Хлібодар". Загалом День Поля відвідало майже 80 аграріїв з Херсонщини та сусідніх регіонів. Зазначимо, що у господарстві «Хлібодар» вся посівна та ґрунтообробна техніка від бренду ELVORTI, а от тракторам та техніці для захисту рослин аграрії надають перевагу американському бренду John Deere.

Компанія Ельворті взяла участь у Дні Поля на базі Хлібодар Компанія Ельворті взяла участь у Дні Поля на базі Хлібодар

Представники компанії «Ельворті» - менеджери з прямих продажів, презентували відвідувачам зернову сівалку ASTRA 5,4 PREMIUM, якою саме і був здійснений посів озимого ріпаку та універсальну пневматичну сівалку VEGA 8 PROFI, надали консультації з приводу експлуатації та технічних характеристик, а також розповіли про 5 новинок техніки «Ельворті», які компанія цього року презентує на міжнародній виставці АГРО – 2018, що буде проходити у місті Києві з 6 по 9 червня. Охочих було чимало відвідати нашу експозицію. Тож наступна зустріч з аграріями відбудеться на АГРО – 2018.

Компанія Ельворті взяла участь у Дні Поля на базі Хлібодар Компания Эльворти приняла участие в Дне Поля на базе Хлебодар

У відкритті заходу прийняв участь керівник ТОВ «Хлібодар» Дудка Василь Анатолійович, він зазначив: «Ми обробляємо 6500 гектарів, де вирощуємо пшеницю, ріпак, соняшник, сою. Для обробітку такої площі важлива правильно підібрана техніка. Саме техніка компанії «Ельворті» зменшує витрати на виробництво і збільшує врожайність. Найбільший прогрес в агробізнесі ми досягли за допомогою агрегатів «Ельворті», тому що вони відповідають всім нашим вимогам. ASTRA 5,4 PREMIUM - дуже зручне налаштування норми висіву. З цими сівалками ми чітко вписуємося в норму. Для сівби соняшника використовуємо VEGA 8 PROFI, яка представлена сьогодні. Дискові 4-рядні борони ANTARES застосовуємо для підготовки ґрунту під ріпак. На мою думку, ці агрегати не мають імпортних аналогів. Вони обробили уже по 2000 гектарів — жодних претензій. Зараз, в господарстві «Хлібодар» є декілька одиниць зернових сівалок ELVORTI і ми плануємо придбати нові. Посівний комплекс ALCOR - результат нас приємно здивував, урожай пшениці збільшився до 5 центнерів із гектара».

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?