Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2012 /«Червона зірка» взяла участь у семінарі Асоціації «Росагромаш»

«Червона зірка» взяла участь у семінарі Асоціації «Росагромаш»

03.07.2012
«Червона зірка» взяла участь у семінарі Асоціації «Росагромаш»

Участие в семинаре Ассоциации Росагромаш 29 червня в місті Москва відбувся семінар «Тенденції розвитку сільгоспмашинобудування: методи підвищення якості та рівня сервісу сільськогосподарської техніки».

Організатором семінару виступила Російська асоціація виробників сільгосптехніки «Росагромаш», в яку на сьогоднішній день входять 88 компаній, які виробляють понад 80% продукції сільгоспмашинобудування в Росії. «Червона зірка», яка є асоційованим членом російської асоціації, також взяла участь у семінарі в режимі веб-конференції.

Від боку кіровоградського заводу в семінарі брали участь: топ-менеджери підприємства, технічні фахівці, інженери, а також фахівці з якості та сервісного обслуговування. В рамках семінару, учасники обговорили питання про підсумки розвитку сільгоспмашинобудування в Росії в 2011 році і прогноз на 2012 рік, основні тенденції розвитку сільгоспмашинобудування і методи підвищення якості технічного сервісу виробництва, основні підходи до ремонту і підвищенню рівня сервісу сільськогосподарської техніки.

Довідка: Некомерційна організація «Росагромаш» - російська асоціація виробників сільгосптехніки, яка об'єднує компанії з виробництва техніки і обладнання для АПК, з метою захисту інтересів вітчизняного машинобудування в органах державної влади.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?