Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2013 /«Червона зірка» провела День поля в Олександрівському районі Кіровоградської області

«Червона зірка» провела День поля в Олександрівському районі Кіровоградської області

13.05.2013
«Червона зірка» провела День поля в Олександрівському районі Кіровоградської області

День поля Кировоград День поля Кировоград30 квітня в селі Триліси Олександрівського району Кіровоградської області відбувся День поля з демонстрацією техніки виробництва заводу «Червона зірка». Організаторами заходу стали сам завод-виробник - ПАТ «Червона зірка», Управління агропромислового розвитку Олександрівського району та фермерське господарство «Скрипник М.А.», на полях якого і проводився показ техніки.

День поля Кировоград День поля КировоградФермери Олександрівського району з'їхалися на День поля, щоб побачити нові і модернізовані машини від кіровоградського заводу. Адже кожному з них техніка «Червоної зірки» знайома дуже добре - в місцевих господарствах майже всі використовують сівалки вітчизняного виробника. А от побачити новинки виробництва поки встигли не всі - День поля став у нагоді.

День поля Кировоград День поля Кировоград«Червона зірка» представила александровским фермерам шість одиниць техніки: три грунтообробні та три посівні машини. Серед грунтообробних машин були представлені дворядна дискова борона ПАЛЛАДА 3200, чотирирядна дискова борона АНТАРЕС 6х4С і широкозахватний культиватор для передпосівної обробки грунту ПОЛЯРИС 8,5.

День поля Кировоград День поля КировоградНова пропашная сівалка ВЕСТА 8 ПРОФІ з удосконаленим висіваючим апаратом для точного висіву насіння та зернова сівалка АСТРА НОВА 5,4 з новим висіваючим апаратом і системою безступінчатого регулювання норм висіву насіння і добрив були представлені на статичній експозиції. А ось просапна сівалка для роботи за мінімальною технологією обробки грунту ВЕГА 8 ПРОФІ була представлена безпосередньо в роботі.

День поля Кировоград День поля Кировоград У присутності запрошених на День поля фермерів був проведений посів каліброваної кукурудзи сівалкою ВЕГА 8 ПРОФІ з новим висіваючим апаратом на полі СФГ «Скрипник».

Глава фермерського господарства Віталій Скрипник, перед початком посіву зазначив, що ВЕГА 8 ПРОФІ в його господарстві працює вже другий рік, і він задоволений тим результатом, який отримав від її використання. Адже ця сівалка проводить точний висів насіння, як і закордонні аналоги, але при цьому, агрегатується з трактором потужністю від 80 кінських сил, що значно заощаджує витрати палива, і коштує майже втричі дешевше, ніж іноземні машини.

День поля Кировоград День поля Кировоград Посіви, виконані сівалкою ВЕГА 8 ПРОФІ в рамках Дня поля, були позначені спеціальною табличкою, щоб усі бажаючі змогли на різних етапах ознайомитися з результатами роботи сівалки: з дружністью сходів, з точністю висіву насіння. А голова СФГ «Скрипник» пообіцяв проінформувати учасників Дня поля і про головний результат посіву - майбутню врожайність посіяної кукурудзи. Представники заводу «Червона зірка» впевнені в гарних результатах роботи сівалки, адже новий висіваючий апарат ПРОФІ вже випробуваний і на українських, і на російських полях.

День поля Кировоград День поля Кировоград На Дні поля виступили заступник голови районної державної адміністрації Олександрівського району Ольга Борота і генеральний директор ПАТ «Червона зірка» Сергій Калапа, які відзначили, що подібні заходи дуже важливі і для розвитку агропідприємств Кіровоградщини і для підтримки вітчизняного виробника сільгосптехніки.

Учасники Дня поля також відзначили, що подібні заходи дуже корисні для них, і розвитку їх бізнесу: побачити техніку в роботі перед її покупкою - дуже важливо. У свою чергу представники заводу-виробника запросили всіх присутніх відвідати підприємство, аби на власні очі побачити весь перелік продукції, що випускається і ті технології, які застосовуються на «Червоній Зірці».

День поля Кировоград День поля Кировоград День поля Кировоград День поля Кировоград

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?