Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2014 /АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ від компанії «Агроресурс»: «Червона зірка» провела масштабний тест своєї продукції (ВІДЕО)

АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ від компанії «Агроресурс»: «Червона зірка» провела масштабний тест своєї продукції (ВІДЕО)

19.08.2014
АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ від компанії «Агроресурс»: «Червона зірка» провела масштабний тест своєї продукції (ВІДЕО)

АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ14 серпня в селі Йосипівка Новомиргородського району Кіровоградської області відбувся АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ від компанії «Агроресурс». Формат АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ зібрав на одному полі 30 виробників сільгосптехніки, насіння та засобів захисту рослин і 70 одиниць техніки, яку можна було побачити, не тільки на статичній експозиції, а й випробувати в польових умовах.

Не дивлячись на дуже спекотну погоду, бажаючих відвідати АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ зібралося чимало - близько 700 осіб. Серед них аграрії не тільки Кіровоградській, а й інших областей України.

АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ«Червона зірка» дала можливість учасникам заходу протестувати одразу 9 одиниць техніки власного виробництва. На статичній експозиції були представлені нові просапні сівалки VESTA 8 PROFI для роботи за традиційною технологією і VEGA 16 PROFI - широкозахватний агрегат для роботи за мінімальною технологією; нова зернова сівалка з варіатором ASTRA NOVA 5,4, а також дискові борони серії PALLADA 2400 і 6000.

Ще чотири одиниці техніки «Червона зірка» представила на демонстраційних показах: посівний комплекс ALCOR 7,5, обприскувач TETIS 24, дискову борону ANTARES 6x4 та просапну сівалку VEGA 8 PROFI.

АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ АГРО ТЕСТ-ДРАЙВНайбільший інтерес у відвідувачів АГРО ТЕСТ-ДРАЙВУ викликали новинки виробництва «Червоної зірки»: ПК ALCOR 7,5, обприскувач TETIS 24, і, звичайно ж, традиційна для кіровоградського заводу машина - зернова сівалка. Нова модель зернової сівалки від «Червоної зірки», сівалка ASTRA NOVA 5,4 відрізняється від моделей-попередниць рядом переваг: збільшений бункер, безступінчаста система регулювання норм висіву, новий висіваючий апарат, транспортний пристрій - все це робить знайому всім аграріям машину ще простіший і надійної в експлуатації.

АГРО ТЕСТ-ДРАЙВ АГРО ТЕСТ-ДРАЙВВідвідувачі АГРО ТЕСТ-ДРАЙВУ після відвідин експозиції «Червоної зірки» і тесту техніки в полі, зазначили, що за останні роки кіровоградський завод сільгосптехніки значно поліпшив якість і номенклатурний ряд своїх машин. Були й побажання щодо подальшого удосконалення техніки «Червоної зірки», які обов'язково будуть взяті на озброєння конструкторами заводу.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?