Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2013 /"Сільське господарство і все для нього": "Червона зірка" показала новинки в Болгарії

"Сільське господарство і все для нього": "Червона зірка" показала новинки в Болгарії

13.09.2013
"Сільське господарство і все для нього": "Червона зірка" показала новинки в Болгарії

новинки в Болгарии новинки в БолгарииЗ 27 по 31 серпня 2013 року в місті Добрич (Болгарія) пройшла 21-а Міжнародна спеціалізована виставка "Сільське господарство та все для нього", яка вже стала традиційним місцем зустрічі компаній-виробників з усього світу, які працюють у сільськогосподарському секторі.

Серед 160 компаній з 15 країн світу, які представили свою продукцію на цій виставці, була й українська «Червона зірка», техніку якої болгарські фермери добре знають і охоче купують для роботи в своїх господарствах.

новинки в Болгарии новинки в БолгарииЦього року «Червона зірка», вже традиційно, показала споживачам і серійні машини, і новинки, які раніше не поставлялись на ринок Болгарії. На стенді компанії були представлені: зернова сівалка ASTRA 3,6 A 03 зі збільшеним бункером і транспортним пристроєм і модернізована сівалка ASTRA NOVA 5,4 з системою безступінчатого регулювання норм висіву, а також три грунтообробні машини: дискові борони PALLADA 3200 і PALLADA 4000 і новинка - дискова борона PALLADA 6000.

Більше 1500 відвідувачів стенду «Червоної зірки» за дні роботи виставки підтвердили високий інтерес болгарських аграріїв до техніки, виробленої в Кіровограді.

новинки в Болгарии новинки в БолгарииІнтерес викликали всі представлені моделі техніки: і новинки, які у Добричі були показані вперше, і та техніка, яка систематично поставляється на ринок Болгарії через мережу офіційних дилерів. Але, все ж, болгари віддали перевагу техніці, яка вже використовується в господарствах країни: безпосередньо з виставки були продані сівалка ASTRA 3,6 A 03 і дві борони PALLADA 4000. До новинок же фермери Болгарії поки тільки почали придивлятися.

Техніку «Червоної зірки» на виставці представляли також офіційні дилери - Кооперація "Китка", які представили на своєму стенді дві одиниці техніки: сівалку ASTRA 3,6 A 03 і дискову борону PALLADA 3000.

новинки в Болгарии новинки в БолгарииКрім того, активну участь у виставці "Сільське господарство та все для нього" і просуванні техніки «Червоної зірки» взяла ще одна компанія-партнер - «Агро Булл», яка, на сьогоднішній день є активним продавцем кіровоградської техніки.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?