Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2011 /"Червону зірку" відвідали вчені-інженери

"Червону зірку" відвідали вчені-інженери

06.11.2011
"Червону зірку" відвідали вчені-інженери

Scientists Scientists3-4 листопада Кіровоград перетворився на столицю сільськогосподарського машинобудування, адже на базі Кіровоградського національного технічного університету проходила VІІІ-а Міжнародна науково-практична конференція "Проблеми конструювання, виробництва і експлуатації сільськогосподарської техніки".

Scientists ScientistsВраховуючи тісну співпрацю компанії "Червона зірка" з профільними навчальними закладами регіону, ця подія не пройшла без уваги підприємства. З доповіддю про сучасне перебування і перспективи розвитку кіровоградського машинобудування на прикладі заводу "Червона зірка" на пленарному засіданні конференції виступив голова правління-генеральний директор ПАТ "Червона зірка" Сергій Калапа.

Scientists ScientistsА ось, 4 листопада, перед закриттям конференції, її учасники були запрошені на завод, щоб на власні очі побачити сучасний стан відомого машинобудівного підприємства. В рамках екскурсії гості змогли ознайомитися з новими офісними приміщеннями, побачити основні етапи виробництва зернових і просапних машин, пройтися по складу для зберігання готової продукції, і, звичайно ж, ознайомитися зі зразками продукції, представленими на стаціонарному виставковому майданчику заводу. Останнім пунктом екскурсійної програми став комплекс для порошкового порошкового фарбування деталей, відвідини якого викликали живий інтерес і безліч питань від представників науки.Scientists

Приємно, що підсумком екскурсії стали добрі слова високих гостей: позитивні відгуки про саме підприємство, його продукцію і людей, які тут працюють.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?