Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2016 /Напередодні початку сезону!

Напередодні початку сезону!

20.03.2016
Напередодні початку сезону!

В преддверии начала сезонаВ преддверии начала сезонаНапередодні весняної посівної кампанії відбулися зустрічі аграріїв Запорізької та Дніпропетровської області з керівництвом ПАТ «Червона зірка». Генеральний директор ПАТ «Червона зірка» Калапа Сергій Георгійович та директор Торгового Дому Ківерник В'ячеслав Анатолійович обговорили питання, пов'язані з задоволеністю споживача, вислухали побажання, розповіли плани ПАТ «Червона зірка» з випуску нових машин.

Зустрічі відбулися на базі офіційних дилерів ПАТ «Червона зірка»: ТОВ «Агро-Сервіс» м Мелітопіль, і ЗАТ «Промарматура» м Дніпропетровськ, які зібрали аграріїв і надали майданчики для прямого спілкування виробників сільгосптехніки і безпосередньо її споживачів.

У діловій і конструктивній обстановці обговорили плани розвитку, нові тенденції на ринку сільгосптехніки України, поточну ситуацію і перспективи розвитку ринку.

Проведення таких заходів - це не просто добра традиція «Червоної зірки», а й необхідність, адже пряме спілкування з аграріями, підведення підсумків минулого року та обговорення перспектив співпраці «Червоної зірки» і її партнерів в подальшому - найважливіша складова діяльності компанії.

В преддверии начала сезонаВ преддверии начала сезонаВ преддверии начала сезона

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?