Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2017 /Компанія «Ельворті» прийняла участь у «Битві Агротитанів 2017»

Компанія «Ельворті» прийняла участь у «Битві Агротитанів 2017»

11.09.2017
Компанія «Ельворті» прийняла участь у «Битві Агротитанів 2017»
Компанія «Ельворті» прийняла участь у «Битві Агротитанів 2017»

Традиційно, 7-8 вересня в с. Степове Тетіївсього району відбулась V щорічна виставка-демонстрація техніки в дії «Битва Агротитанів 2017».

Компанія «Ельворті» прийняла участь у «Битві Агротитанів 2017»Компанія «Ельворті» прийняла участь у «Битві Агротитанів 2017»Компанія «Ельворті» цього року на «Битві Агротитанів» представила найпопулярніші зразки сільськогосподарської техніки від бренду Elvorti: культиватор суцільного обробітку ґрунту POLARIS 8,5, сівалка універсальна пневматична VEGA 8 PROFI, обприскувач TETIS 24 з шириною захвату 24 метра, та фронтальний навантажувач FORTIS 1600.

Формат заходу дозволив компанії «Ельворті» найкращим способом провести презентацію техніки, завдяки демонстраційним показам. На спеціальному демо-полігоні була представлена техніка для обробітку ґрунту – дискова борона PALLADA 6000 та хіт продажів зернова сівалка ASTRA 6.

Компанія «Ельворті» прийняла участь у «Битві Агротитанів 2017»Компанія «Ельворті» прийняла участь у «Битві Агротитанів 2017»«Битва Агротитанів 2017» - чудовий майданчик, для прямого діалогу аграріїв з виробниками с/г техніки всеукраїнського та міжнародного рівня. Аграрії мають змогу оцінити та на власні очі побачити усі новинки техніки та найкращі технології в польових умовах. І цей рік не став виключенням. Увага до техніки «Ельворті», велика кількість заданих питань стали ще одним підтвердженням зростаючого попиту аграріїв на сільськогосподарську техніку одного з найвідоміших українських виробників.

Організаторами виставки виступили Всеукраїнська Аграрна Рада, група компаній «ТАК» та агроконсалтингова компанія DYKUN. «Сьогодні маємо абсолютний рекорд і по площі і по техніці, більше тисячі учасників. Я вважаю, що це неймовірний успіх зважаючи на те, що сьогодні відбувається. Наша мета — через 10 років зробити найбільший захід у світі.», — наголосив голова Всеукраїнської аграрної ради Андрій Дикун.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?