Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2014 /Київські студенти в Кіровограді: майбутні інженери відвідали «Червону зірку» (ВІДЕО)

Київські студенти в Кіровограді: майбутні інженери відвідали «Червону зірку» (ВІДЕО)

21.05.2014
Київські студенти в Кіровограді: майбутні інженери відвідали «Червону зірку» (ВІДЕО)

Київські студенти в Кіровограді Київські студенти в Кіровограді21 травня цього року завод «Червона зірка » прийняв  у своїх стінах делегацію київських студентів-інженерів. Факультет конструювання та дизайну машин Національного університету біоресурсів і природокористування (НУБіП) зібрав цілу делегацію, що складається з кращих студентів різних курсів та викладачів, щоб відвідати найбільше в Україні підприємство з виробництва сільськогосподарських машин. Мета - не просто ознайомитися з виробництвом, а налагодити тіснішу співпрацю між наукою і практикою - вузом і заводом-виробником.

Київські студенти в Кіровограді Київські студенти в Кіровограді Добре розуміючи все зростаючу потребу підприємств у висококваліфікованих інженерних кадрах «Червона зірка» в якості стратегічних партнерів у питанні підготовки персоналу зупинила свій вибір кращих профільних ВНЗ країни, один з них - Національний університет біоресурсів і природокористування України.

Київські студенти в Кіровограді Київські студенти в Кіровограді Візит столичних студентів почався з екскурсії по заводу. Зацікавленість у всьому - починаючи від побудови процесів виробництва і використовуваного обладнання, закінчуючи умовами праці, була помітна протягом усього ознайомлення з виробництвом. Студентам показали дві Продуктові команди заводу: Продуктову команду зернових машин, де днями розпочала роботу нова фарбувальна лінія для порошкового фарбування, і Продуктову команду просапних машин, де ознайомилися з основними етапами виробництва: лазерною різкою металу, роботизованим зварюванням, обробкою деталей на оброблювальних центрах , складальним виробництвом.

Київські студенти в Кіровограді Київські студенти в Кіровограді Після екскурсії відбувся круглий стіл, на якому гості з Києва та керівництво «Червоної зірки» разом обговорили сучасні проблеми та перспективи в конструюванні сільськогосподарських машин. У ході спілкування представники вузу і підприємства знайшли багато точок дотику - питань, вирішення яких спільними зусиллями будуть корисні і тій, і  іншій стороні.

Київські студенти в Кіровограді Київські студенти в Кіровограді Крім того представники НУБіП відзначили, що їхні студенти готові проходити практику на Кіровоградському заводі , адже та матеріальна база та практичний досвід , які можуть дати на «Червона зірка», дуже цінні , та й просто необхідні для формування знань сучасного фахівця - інженера.

Київські студенти в Кіровограді Ця екскурсія стала лише одним з перших етапів співробітництва «Червоної зірки» з Національним університетом біоресурсів і природокористування, адже і виробники і представники науки прекрасно розуміють - запорука успішного розвитку обох сфер - в тісній і плідній співпраці.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?