Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2016 /День поля "Агро-Сервіс": Чим "Червона зірка" (Ельворті) в Мелітополі дивувала аграріїв?

День поля "Агро-Сервіс": Чим "Червона зірка" (Ельворті) в Мелітополі дивувала аграріїв?

01.08.2016
День поля "Агро-Сервіс": Чим "Червона зірка" (Ельворті) в Мелітополі дивувала аграріїв?
День поля "Агро-Сервіс"

Для "Червоної зірки", як і для інших компаній, День поля ТОВ "Агро-Сервіс" став традиційним місцем презентації своїх новинок. Не став винятком і цей рік - 28 липня 2016 року в місті Мелітополь Запорізької області пройшов День Поля, де "Червона зірка" ("Ельворті") продемонструвала сучасну сільськогосподарську техніку і новинку цього року - ASTRA 6.

День поля "Агро-Сервіс"День поля "Агро-Сервіс"Сівалка ASTRA 6 - це новітня розробка від компанії "Червона зірка" ("Ельворті"), яка має ряд переваг в порівнянні з іншими моделями ASTRA. Це універсальна сівалка з збільшеними бункерами і шириною захвату, оснащена електронною системою контролю висіву Монада. Сівалка ASTRA 6 викликала величезний інтерес і захоплення у аграріїв Запорізької області, так як вона призначена для рядового посіву за мінімальною технологією.

День поля "Агро-Сервіс"День поля "Агро-Сервіс"Насичена програма самого заходу включає в себе: огляд статичної експозиції, проведення польової демонстрації техніки, огляд посівів. Формат заходу дозволив компанії "Червона зірка" ("Ельворті") найкращим способом провести презентацію техніки, отже, розширити клієнтську базу, закріпити існуючі контакти і зробити продаж.

День поля "Агро-Сервіс"День поля "Агро-Сервіс"Вся сільгосптехніка від провідного вітчизняного виробника була продемонстрована під відкритим небом. Більше 300 аграріїв із Запорізької області відвідали День поля.

"Червона зірка" ("Ельворті") представила останні новітні розробки сільгосптехніки, а також відомі і популярні серед аграріїв машини:

- посівний комплекс ALCOR 7,5;
- сівалка зернотукова ASTRA 6;
- просапна сівалка VESTA PROFI 8;
- просапна сівалка VEGA PROFI 8;
- навантажувач FORTIS 1600;
- обприскувач TETIS 24;
- борона дискова причіпна PALLADA 3200, 2400;
- борона дискова причіпна ANTARES 4x4.

День поля "Агро-Сервіс"День поля "Агро-Сервіс"У цьому році "Червона зірка" ("Ельворті") вразила різноманітністю представленої техніки на експозиції, зібрала багато охочих серед аграріїв Запорізької області, які ознайомилися докладніше з моделями техніки. Представники компанії презентували техніку, дали консультації і відповіли на всі питання, які виникали у фермерів і гостей Дня поля. Зустрічі аграріїв в такому форматі допомагають не тільки вирішити робочі питання, але й обмінятися досвідом, що сприяє взаємовигідному співробітництву і зміцненню ділових відносин!

Читайте також: Топ-менеджери компанії "Haas Automation" завітали на ПАО "Червона зірка"

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?