Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2012 /«Фермер України 2012»: «Червона зірка» представила «народні» моделі

«Фермер України 2012»: «Червона зірка» представила «народні» моделі

15.10.2012
«Фермер України 2012»: «Червона зірка» представила «народні» моделі

Фермер України 2012 З 11 по 13 жовтня на території Національного виставкового комплексу «Експоцентр України» проходила спеціалізована сільськогосподарська виставка «Фермер України».

Фермер України 2012 Ця виставка, що проходить щорічно ось уже 15 років, зібрала на одному майданчику експонати різноманітних сфер АПК, таких як техніка та обладнання для фермерських господарств, біотехнології, біоенергетика, екологічне землеробство.

В рамках виставки подивитися на новинки в аграрній галузі та поділитися власним досвідом зібралися представники близько 250 сільськогосподарських кооперативів з усієї України.

Фермер України 2012 А більше 80 учасників привезли на виставку кращі зразки продукції, власного виробництва - серед них і «Червона зірка». Кіровоградський завод по виробництву посівних і грунтообробних машин представив відвідувачам «Фермера України» дві одиниці техніки, які є «народними» моделями, і користуються великим попитом у невеликих фермерських господарств та кооперативів, на яких була розрахована дана виставка. На стенді заводу були представлені зернова сівалка Астра СЗ 5,4 і пропашная сівалка Веста 8.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?