Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2020 /ELVORTI - в ТОП-50 інноваційних компаній України!

ELVORTI - в ТОП-50 інноваційних компаній України!

16.02.2020
ELVORTI - в ТОП-50 інноваційних компаній України!

Спільно з профільними експертами і читачами delo.ua, редакція журналу "ТОП-100" склала рейтинг «Інноваційні компанії», в якому виділила 50 найбільш інноваційних компаній та відібрала по п'ять лідерів у кожній галузі. У галузі «Промисловість» компанія «Ельворті» увійшла у п’ятірку кращих.

Результати рейтингу: http:/bit.ly/2P2gAj3

Компанія «Ельворті», як і багато нинішніх гігантів промисловості, змогла перевинайти себе. Бізнес-логіка "Ельворті" побудована на принципах філософії бережливого виробництва Toyota. Суть японської моделі в максимально ефективному використанні ресурсів підприємства. Такий раціональний підхід дозволив побудувати процвітаючу компанію - флагмана сільськогосподарського машинобудування. Зараз сільгосптехніка під брендом ELVORTI продається не тільки в Україні, а й в країнах Євросоюзу.

Для складання рейтингу були розглянуті 160 компаній з різних сфер, а в лонг-лист включені ті, річний оборот яких перевищує 100 млн грн. У список потрапили компанії, які розробили новий або вдосконалили існуючий продукт, технологію або послугу, а також ті, які використовують інноваційні підходи в управлінні бізнес-процесами.

Експертне журі оцінювало компанії за трьома параметрами: інноваційність продукту компанії, інноваційні підходи в управлінні бізнес-процесами, масштаб інновацій компанії. У підсумку, в рейтинг потрапили 50 компаній по галузям. У галузі «Промисловість» у п’ятірку лідерів інноваційного рейтингу увійшла компанія «Ельворті» завдяки використовуванню принципів бережливого виробництва Toyota. Завдяки скороченню витрат на електрику та опалення, компанія заощаджує близько 1,5 млн грн. на рік.

Фото: Ярослава Павленко

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?