Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2015 /Cвою техніку на Дні Поля знову демонструє ПАТ «Червона зірка»!

Cвою техніку на Дні Поля знову демонструє ПАТ «Червона зірка»!

27.08.2015
Cвою техніку на Дні Поля знову демонструє ПАТ «Червона зірка»!

с. Созоновка День Поляс. Созоновка День Поля27 серпня 2015 року на території дослідного поля поблизу с. Созонівка Кіровоградського району ПАТ «Червона зірка» взяла участь у Дні Поля спільно з Кіровоградською державною сільськогосподарською дослідною станцією НААН України.

У ході даного заходу, всі гості побачили гібриди кукурудзи, сої та соняшника від Кіровоградської державної сільськогосподарської дослідної станції.

Потім гості мали змогу подивитися, як працюють в полі новинки ґрунтообробної та посівної техніки. На демонстраційних полях були представлені:
- сівалка зернотукова ASTRA 5,4-06;
- культиватор широкозахватний універсальний POLARIS 8,5;
- борона дискова причепна PALLADA 3200.

с. Созоновка День Поляс. Созоновка День ПоляВсі гості зібралися на демонстраційному полігоні, для того щоб подивитися, як сільгоспзнаряддя працюють в полі. Директор Торгового дому «Червона зірка» провів презентацію продукції, а менеджери дали консультації, щодо експлуатації нових та модернізованих машин.  

с. Созоновка День Поляс. Созоновка День ПоляПісля демонстрації був поданий, спеціально замовлений компанією, автобус для того, щоб всі гості прибули на територію ПАТ «Червона зірка». Понад 50 людей приїхали на екскурсію. На початку була проведена демонстрація готової продукції в сучасному виставковому комплексі «Червона зірка». Потім послідувала екскурсія по виробництву. Нашим гостям показали цех просапних та зернових машин, всі технологічні етапи виробництва, сучасну інноваційну покрасочну лінію і багато іншого. Також було продемонстровано новий ливарний завод.

Заключною частиною сьогоднішньої зустрічі став дружній обід.

Ми раді були вітати всіх на території нашого підприємства і з нетерпінням чекаємо нових зустрічей.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?