Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2014 /«Червона зірка» здійснить першу поставку своєї продукції в США (ВІДЕО)

«Червона зірка» здійснить першу поставку своєї продукції в США (ВІДЕО)

24.02.2014
«Червона зірка» здійснить першу поставку своєї продукції в США (ВІДЕО)

Завод «Червона зірка» планує здійснити першу поставку продукції свого виробництва на територію Сполучених Штатів Америки вже до кінця лютого цього року.

Червона зирка совершит первую поставку своей продукции в СШАКомпанія E-Z Trail Incorporated (штат Іллінойс , США ) , провівши переговори з різними українськими компаніями-виробниками сільськогосподарської техніки та відвідавши їх виробничі площі, зупинила свій вибір на кіровоградському заводі «Червона зірка». Технології виробництва, матеріали та характеристики машин, що випускаються на ПАТ «Червона зірка» повністю задовольнили запити іноземної компанії.

Червона зирка совершит первую поставку своей продукции в СШАНа сьогоднішній день між партнерами підписано контракт на поставку на територію США зразків всієї номенклатури дискових борін, виробництва ПАТ «Червона зірка». Перше відвантаження за контрактом заплановано вже цього місяця.

Червона зирка совершит первую поставку своей продукции в СШАE-Z Trail Incorporated є великим дистриб'ютором сільськогосподарської техніки в США і контролює велику мережу представництв у багатьох штатах. Компанія планує просувати техніку виробництва ПАТ «Червона зірка» серед дрібних і середніх фермерських господарств США, які в нинішніх економічних умовах віддають перевагу недорогий, але надійної техніці.

І «Червона зірка», і компанія E-Z Trail Incorporated сподіваються на розвиток довгострокових відносин між сторонами.

Нагадаємо, це перша в історії заводу «Червона зірка» поставка техніки за океан - на територію Сполучених Штатів Америки.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?