Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2015 /«Червона зірка» показала новинки в Республіці Болгарія

«Червона зірка» показала новинки в Республіці Болгарія

10.03.2015
«Червона зірка» показала новинки в Республіці Болгарія

"Червона зірка" показала новинки в Республіці Болгарія "Червона зірка" показала новинки в Республіці БолгаріяУ період з 4 по 8 березня 2015 в Республіці Болгарія проходила 24 міжнародна сільськогосподарська виставка Agra-2015. Вже традиційно ПАТ «Червона зірка» взяло участь у цьому міжнародному форумі. Нашу техніку представили дві компанії-дилера.

«КООПЕРАЦІЯ КІТКА» представила - нову сівалку для посіву просапних культур VESTA 6 PROFI і дуже популярну на ринку Болгарії зернову сівалку ASTRA 3,6-06, а також дворядну дискову борону PALLADA 6000.

"Червона зірка" показала новинки в Республіці Болгарія "Червона зірка" показала новинки в Республіці БолгаріяДругий стенд був представлений ООД «AGROBULL». На майданчику була представлена більш масштабна експозиція - сівалки ASTRA 3,6-06 і VESTA 6 PROFI, міжрядковий культиватор ALTAIR-4,2, культиватори суцільного обробітку ґрунту KPSP-4 і KPS-8, а також дворядна дискова борона PALLADA 3200.

"Червона зірка" показала новинки в Республіці Болгарія "Червона зірка" показала новинки в Республіці БолгаріяЦього року виставка виявилася дуже плідною. Вся техніка виявилася розпроданої прямо зі стендів компаній ще в перший день роботи, а сумарно за результатами роботи було продано більше 20 одиниць і законтрактовано ще близько 30 кіровоградських машин.

"Червона зірка" показала новинки в Республіці Болгарія Такий попит в країні, що входить до Європейського союзу, обумовлений як і економічними причинами в країні, так і посилення всіх маркетингових дій виробника і компаній-дилерів, спрямованих на стимулювання продажів.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?