Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2012 /«Червона зірка» представила свою техніку на болгарській виставці інновацій сільського господарства

«Червона зірка» представила свою техніку на болгарській виставці інновацій сільського господарства

15.03.2012
«Червона зірка» представила свою техніку на болгарській виставці інновацій сільського господарства

AGRA 2012AGRA 2012 З 6 по 10 березня в болгарському місті Пловдив пройшла одна з наймасштабніших на Балканах і в Південно-Східній Європі сільськогосподарських виставок - виставка AGRA 2012. В цьому році основними темами виставки стали біоземлеробство та інновації в сільському господарстві.

В рамках програми розширення присутності продукції торгової марки «Червона зірка» на ринку Європи приватне акціонерне товариство «Торговий дім «Червона зірка» представив на цій виставці п'ять одиниць техніки.

На експозиції компанії були представлені дві просапні сівалки: сівалка Веста 6 і сівалка Вега 6, зернова машина - сівалка Астра СЗ 3,6 06, а також дві грунтообробні машини: дискова борона Паллада 2400 і просапний культиватор Альтаїр 4,2.

AGRA 2012AGRA 2012 Не дивлячись на те, що фахівці Торгового дому «Червона зірка» прогнозували найбільший інтерес відвідувачів виставки до просапний групі сівалок, зернова сівалка також користуються попитом. У першу чергу, через те, що саме в такому виконанні, з накочуючими колесами, сівалка Астра СЗ 3,6 була показана в Болгарії вперше.

Крім того, серед учасників виставки, а це в основній масі компанії Болгарії і Туреччини, техніка виробництва ПАТ «Червона зірка» вигідно вирізнялася і зовні, і споживчими властивостями, і, звичайно ж, за ціною.

AGRA 2012 В цілому на стенді компанії побувало понад півтисячі кінцевих споживачів з Болгарії, Македонії та Греції, які цікавилися українською технікою, її особливостями і можливотями застосування. Всі вони отримали кваліфіковану інформацію від фахівців Торгового дому «Червона зірка». Підтвердженням тому стали численні заявки на покупку кожної з виставлених на стенді компанії машин.

Довідка:

Виставка AGRA має багаторічну історію, з року в рік її відвідує все більша кількість відвідувачів, також зростаэ кількість і географія компаній-учасників. У 2012 році учасниками виставки стали 420 компаній з 25 країн, у тому числі і Україна.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?