Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2013 /«Червона зірка» на «АГРО 2013»: представляючи інновації

«Червона зірка» на «АГРО 2013»: представляючи інновації

27.05.2013
«Червона зірка» на «АГРО 2013»: представляючи інновації

Выставка АГРО2013 Выставка АГРО2013З 22 по 25 травня в Києві, у національному «Експоцентрі України», відбулася XXV Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2013», яка є найбільшим загальнодержавним заходом в агропромисловому комплексі України і збирає на одному майданчику провідні компанії сфери АПК з понад 20 країн світу.

Выставка АГРО2013 Выставка АГРО2013Цього року виставку відкривав особисто Президент України Віктор Янукович, який відзначив, що Україні необхідно активно впроваджувати інноваційні технології у виробництво і проводити суттєве технічне переоснащення агропромислового комплексу.

Выставка АГРО2013 Выставка АГРО2013Саме для цього - щоб показати інноваційні рішення та нові розробки, у виставці брало участь більшість виробників, серед яких і кіровоградський завод з виробництва сільськогосподарської техніки - «Червона зірка». Цього разу підприємство порадувало своїх споживачів великою кількістю нових і модернізованих машин.

Выставка АГРО2013 Выставка АГРО2013На стенді компанії були презентовані: дисковий посівний комплекс ОРІОН 9,6 для роботи за нульовою, мінімальної та традиційної технологіям обробки ґрунту; посівний комплекс АЛЬКОР 7,5 з С-подібними стійками для посіву по стерні; просапна сівалка для мінімальної технології ВЕГА 8 ПРОФІ; просапна сівалка для традиційної технології ВЕСТА 8 ПРОФІ; модернізована зернова сівалка АСТРА НОВА 5,4, а також нова на українському ринку дискова борона - ПАЛЛАДА 6000.

Выставка АГРО2013 Выставка АГРО2013Дві головних новинки від «Червоної зірки» - посівний комплекс ОРІОН 9,6 і посівний комплекс АЛЬКОР 7,5 викликали у споживачів великий інтерес, адже українські аграрії все активніше переходять на ресурсозберігаючі широкозахватні агрегати, поки що, в основному, на іноземні і дорогі. Тому комплекси від «Червоної зірки», які мають той же набір робочих характеристик, що і зарубіжні аналоги, і дуже демократичні ціни, стали свого роду відкриттям виставки «АГРО 2013». Зокрема, директор Департаменту інженерно-технічного забезпечення та сільськогосподарського машинобудування Мінагрополітики Олександр Григорович особисто відвідав стенд компанії «Червона зірка» щоб ознайомиться з новими посівними комплексами від вітчизняного виробника, і зазначив, що розширення модельного ряду і освоєння більш потужною і енергоефективної техніки - це правильний курс.

Выставка АГРО2013 Выставка АГРО2013Не менше уваги у відвідувачів «АГРО 2013» викликали і нові просапні машини «Червоної зірки» - сівалка ВЕГА 8 Профі і сівалка Веста 8 Профі. Остання, будучи абсолютною новинкою, зібрала біля себе чимало агровиробників. Висіваючий апарат нової конструкції і посилена рама сівалки викликали великий інтерес, адже Веста 8 на сьогоднішній день є однією з найпопулярніших машин «Червоної зірки», і її модернізація - це значний крок вперед для великого числа українських фермерів.

Выставка АГРО2013 Выставка АГРО2013Що ж до сівалки ВЕГА 8 Профі, представленої українському споживачеві на торішній виставці «АГРО», то вона зібрала масу позитивних відгуків від тих, хто вже встиг випробувати її на своїх полях, як сівалка, що не поступається по набору характеристик європейським брендам, але при цьому більш доступна за ціною і наявністю запасним частинам.

Выставка АГРО2013 Выставка АГРО2013Варто відзначити, що особливу увагу відвідувачів виставки дісталося зерновий сівалці АСТРА НОВА 5,4 з новим висіваючим апаратом, системою безступінчастого регулювання норм висіву, збільшеним бункером, прикочуючими колесами і новим транспортним пристроєм. Всі ці вдосконалення зробили сівалку АСТРА НОВА більш надійною, зручною в експлуатації і, що найголовніше, більш економічно вигідною, для споживача.

Выставка АГРО2013 Выставка АГРО2013Крім безпосереднього спілкування з кінцевими споживачами, компанія «Червона зірка» на виставці «АГРО 2013» отримала також реєстраційні свідоцтва про внесення до Державного реєстру технічних засобів для агропромислового комплексу України низки своїх нових машин, що дає їм можливість брати участь у державних програмах лізингу та фінансування.

Выставка АГРО2013 Выставка АГРО2013 Выставка АГРО2013 Выставка АГРО2013 Выставка АГРО2013 Выставка АГРО2013 Выставка АГРО2013

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?