Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2014 /Болгарський фермер встановив рекорд врожаю сівалкою «Червона зірка» (ВІДЕО)

Болгарський фермер встановив рекорд врожаю сівалкою «Червона зірка» (ВІДЕО)

12.08.2014
Болгарський фермер встановив рекорд врожаю сівалкою «Червона зірка» (ВІДЕО)

Болгарский фермер установил рекорд урожая сеялкой Червона зирка Болгарський фермер Мирослав Неделчев, голова сільськогосподарського кооперативу «Восход», став одним із рекордсменів Болгарії по урожаю зернових завдяки сівалок «Червоної зірки».

Не дивлячись на погоду в Болгарії, яку цього року не можна було назвати сприятливою для вирощування зернових культур, збиральна кампанія показала - фермери, які ретельно вибирали посівний матеріал і техніку для посіву змогли отримати хороші, і навіть рекордні результати.

Болгарский фермер установил рекорд урожая сеялкой Червона зирка Мирослав Неделчев, який на початку року придбав дві сівалки ASTRA NOVA 5,4 «Червона зірка», сіяв цього року пшеницю сорту «Авеню» від Limagrein. Зібраний його кооперативом урожай в 91,5 ц на гектар став відомий всій країні. Адже це один з кращих результатів врожаю зернових в Болгарії в 2014 році.

Майже таким же рекордним став і урожай зібраного ріпаку. При висіві з нормою 5 кілограм на гектар, болгарський фермер отримав 60 ц/га врожаю.

За словами Неделчева, такий показник врожайності, як по пшениці, так і по ріпаку, значно вище, ніж у конкурентів. При цьому, господарству не потрібно було окремо купувати сівалку або пристосування для висіву дрібнонасінних культур - ASTRA NOVA 5,4 висіває різноманітні культури з нормою висіву від 0,7 до 400 кг на гектар.

Додайте сюди економію на покупці і обслуговуванні сівалки ASTRA NOVA 5,4, порівняно з дорогою технікою відомих брендів, і можна з упевненістю сказати: цей сезон для болгарського фермера став дуже вдалим.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?