Головна / Прес-центр та кар'єра / Новини / 2012 /«АГРО 2012»: «Червона зірка» - рекордсмен за кількістю новинок

«АГРО 2012»: «Червона зірка» - рекордсмен за кількістю новинок

10.09.2012
«АГРО 2012»: «Червона зірка» - рекордсмен за кількістю новинок

Агро 2012 Агро 2012З 5 по 8 вересня в місті Київ відбулася XXIV Міжнародна агропромислова виставка «АГРО 2012». Ця виставка, що призводять під егідою Міністерства агропромислової політики та продовольства України, щорічно збирає провідні компанії сфери АПК України та ще понад 20 країн світу.

Агро 2012 Агро 2012   Відкривав виставку Президент України Віктор Янукович, який відзначив, що Україна твердо закріпила за собою статус провідного зернового держави. У свою чергу міністр агропромислової політики та продовольства Микола Присяжнюк зазначив, що в аграрному секторі України ще багато чого необхідно розвивати, але при цьому є галузі, які показують високі результати: «Посівна техніка сьогодні в Україні має досить високий рівень, наприклад «Червона зірка» експортує 60% продукції, виробленої в Україні» - зазначив міністр АПК.

Агро 2012 Агро 2012   У цьому році свої експозиції на «АГРО» представили понад 400 компаній, але кіровоградська «Червона зірка» не загубилася в такому достатку, а навпаки - стала однією з найбільш відвідуваних експозицій виставки. І це не випадковість, адже на стенді компанії вітчизняному сільгоспвиробнику було на що подивитися: адже кіровоградський завод не просто один з небагатьох презентував новинки, але і показав їх у найбільшій кількості. «Червона зірка» показала сім одиниць техніки, чотири з яких - абсолютні новинки на ринку України. Посівний комплекс з однодисковим сошником для роботи по традиційній, мінімальній і нульовій агротехнологій «Оріон 9,6», зернова сівалка «Астра Нова 5,4», посівний комплекс «Алькор 7,3», просапна сівалка «Вега 8 Профі»- всі ці новинки викликали у відвідувачів непідробний інтерес. За словами генерального директора ПАТ «Червона зірка» Сергія Калапи, підприємство виставило на «АГРО 2012» ті машини, які в 2013 році підуть у серійне виробництво.

Агро 2012 Агро 2012   Модернізовані машини: сівалка «Веста 8» з двоконтурним приводом, дворядна дискова борона «Паллада 4000» та чотирирядна дискова борона «Антарес 6 * 4» також не залишилися без уваги, адже модернізації, які пройшла ця техніка, зробили її ще більш зручною і вигідною для українських фермерів.

Агро 2012 Агро 2012   Варто відзначити, що в переддень осінньої посівної, особливу увагу відвідувачів виставки дісталося зерновий сівалці «Астра Нова 5,4» з новим висівних апаратів, системою безступінчастого регулювання норм висіву, збільшеним бункером, прикаткою і новим транспортним пристроєм.

  

Агро 2012 Агро 2012   Успіх техніки «Червоної зірки» на виставці «АГРО 2012» підтвердили не тільки невичерпні потоки відвідувачів стенду, але й те, що вся, представлена на експозиції техніка була продана аграріям.

Чи чули ви раніше про бренд Elvorti?